Ondskabsfuld ejer kaster ét blik på sin hund, der netop er blevet stukket af 1000 bier: Nu søger hunden et kærligt hjem

En 10 måneder gammel hvalp og gadekryds blev denne uge stukket af flere tusinde bier, da den legede udenfor.

Hvalpen reagerede så voldsomt på bidene og den efterfølgende penicilin, at den fik sår på hele kroppen, i stedet for ”kun” at hæve op, som de fleste hunde ellers ville gøre det.

Hunden lå efterfølgende krøllet sammen i smerter i et hjørne under sin behandling:

 

Ejeren tog troeligt hvalpen med på et dyrehospital hurtigst muligt, men da det blev klart, at hvalpen ville have slemme skader og ar fra hændelsen for eftertiden, valgte ejerne at dreje om på hælene og eftelade dyret og de ubetalte regninger for plejen på hospitalet.

Nu forsøger internatet, LuvnPupz, at samle penge ind til at betale regningerne og desuden finde et nyt og kærlig hjem til dyret, som lige nu opholder sig på et internat i Michigan, USA, hvor kvinden Carri Shipala er ejer:

- Det her er en rigtig redningsaktion, siger kvinden, der har tænkt sig at glemem alt om de ejere, der efterlod hunden (som i øvrigt nu har fået navnet ”Stinger”), og finde et hjem til ham, hvor menneskene elsker ham for den, han er. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip