Panik i luften: Gigantisk edderkop falder ned i pilots skød under landing

Denne store edderkop faldt ned i skødet på en pilot under landing. Foto: Youtube.

Det kan være ganske farligt at køre bil og pludselig opdage en stor edderkop. Hvis man er bange for de små kryb, så kan en edderkop få en til at gøre de mest rationelle skrækkeligheder.

*Du kan se videoen i bunden af artiklen

En pilot var i gang med at lande sit Cessna-fly, da der pludselig dukkede en af de helt store edderkopper op i kabinen. En såkaldt Huntsman-edderkop.

En Huntsman-edderkop har en krop på op til tre centimeter i længden, mens benlængden kan blive op til 12 centimeter. Det er derfor en af de helt store edderkopper, og har man bare den mindste skræk for de lodne ottebenede dyr, så ville et syn, som det piloten oplevede, kunne sætte en skræk i livet på enhver.

Den pågældende pilot havde dog ikke lejlighed til at gå i panik, for han var ved at lande sit fly, da edderkoppen beslutter sig for at hoppe fra vinduet i kabinen og ned på pilotens skød.

I videoen ovenfor kan du se og høre pilotens reaktion, da den gigantiske edderkop beslutter sig for at nødlande i pilotens skød.

Edderkoppen skønnes at være cirka 15 centimeter stor.

Passageren i flyet fortæller til 9news, at piloten var tæt på at gå i panik, da edderkoppen landede i hans skød.

Edderkoppen var allerede blevet spottet i flyet et par dage tidligere, men man troede, at den havde forladt flyet. Det havde den ikke, og derfor kom der denne skræmmende video ud af mødet med gigant-edderkoppen.

 

Læs også

Skrækslagen kvinde gør uhyggeligt fund i bilen: Lodne ubudne gæster

 

 

Dagens Gossip