Par bliver enige om adoptere døende nabos børn: Da de kommer hjem, er deres hus væk

18/09/2023 12:26

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nogle gange går livet ikke som planlagt.

Mest læste i dag

Sådan var det for alle i historien, meddeler LittleThings. Både moderen til tre, Aubrey og naboerne Tisha og Kevin fik vendt op og ned på livet efter et besøg hos lægen.

Bed naboen om at passe børnene

Den enlige mor, Aubrey, skulle til lægen til undersøgelse. Hun bad sin nabo, Tisha, om at passe sine tre børn, mens hun var væk.

Naboen og hendes mand, Kevin, var selv forældre til fem børn, og gik med til at passe de tre nabobørn. Hvad ingen af ​​dem vidste på det tidspunkt, var, at anmodningen om pas var ved at blive meget større.

Mavekræft

Aubrey modtog den frygtelige nyhed, at hun havde fået mavekræft. Hun havde ringe chancer for at overleve sygdommen.

Således blev hun tvunget til at lægge planer for tiden efter, at hun var gået bort. Hvem skulle tage sig af hendes tre børn? Hun endte med at spørge naboerne, hvem der havde passet børnene den dag, hun fik den forfærdelige nyhed, selvom hun ikke havde et tæt forhold.

Tisha og Kevin sagde ja til det store spørgsmål og påtog sig opgaven med at opdrage otte børn. Kort efter faldt Aubrey i søvn.

En nabo tippede tv-kanalen Fox News om den tragiske historie, og at parret nu havde otte børn at forsørge.

Tv-holdet interviewede Tisha, og fik historien om, hvordan hun selv var vokset op på et børnehjem, og mærkede på egen hånd, hvor vigtigt det var at have en, der virkelig bekymrede sig om hende og sørgede for, at hun havde det, hun havde brug for. Hun ville tage imod de tre nabobørn, dels for at skåne dem for at skulle bo på børnehjem.

Nyt hus

Fox News sendte familien på ti på ferie i en uge, for at få muligheden for virkelig at overraske dem.

Her kan du se et Youtube-klip af hændelsen.