Passagererne forstår ikke, hvorfor stewardessen slår på bagagehylden: Pludselig får de en overraskelse

Skrevet af Henrik R

3 uger siden

|

20/05/2024
Udland
Foto: Privat
Denne flyvetur udviklede sig til at være en markant anderledes flyvetur, end de fleste er vant til – og det hele startede med, at en stewardesse bankede på bagagehylden

Dagens topnyheder

De fleste kan skrive under på, at nogen flyveture er mere mindeværdige end andre – enten af gode eller dårlige årsager.

Mange har oplevet, at en flyvetur har været præget af kraftig turbulens, og derfor ikke er gået i glemmebogen. Det kan dog også være af positive årsager, at man ikke har glemt en flyvetur. Det kan eksempelvis være, at piloten har lavet en underholdende joke eller en god landing.

Havde du været ombord på dette fly, ville du – med garanti – heller ikke have glemt den. Tværtimod ville det have været et minde for livet.

Da alle passagerer havde sat sig på deres pladser, gik en stewardesse rundt mellem dem. Hun fik det til at ligne, at hun var i gang med at færdiggøre de sidste ting, inden afgang, men pludselig begyndte hun at banke på bagagehylden.

Umiddelbart efter begyndte de andre stewardesser på flyet også at følge den melodiske banken. Kort tid herefter var hele flyet fyldt med klap og sang fra passagererne.

Pludselig er det tyske band VoXXclub i fuld gang med at spille hele flyet op. Det viser sig nemlig, at de var ombord på flyet, da de var på vej til Blumenau, hvor de skulle spille til en Oktoberfest.

Hele bandet, men også alle i flybesætningen samt en stor del af flyets passagerer, synger snart med til 'Rock Mi'. Og det er bestemt ikke til at komme udenom, at stemningen er helt i top.

Et stykke inde i sangen finder et bandmedlem en mikrofon, der er tilkoblet højttalersystemet i flyet, som han naturligvis beslutter sig for at bruge til at synge med. Du kan se hele videoen herunder: