Skuespiller Paul Ritter er død

Agenten til den 54-årige skuespiller har i dag bekræftet dødsfaldet.

Mediet The Guardian skriver i dag, at den 54-årige skuespiller Paul Ritter er gået bort. Ritter der har flere store film og serier på sit CV, hvor Harry Potter samt 007 er blandt de største.

Paul Ritter har gennem en længere periode været ramt af en hjernetumor, og det er denne, der har taget livet af ham. Han gik bort mandag, mens sønnerne Frank og Noah samt hustruen Polly var ved hans side.

Paul Ritter havde rollen som Eldred Worple i filmen ‘Harry Potter og halvblodsprinsen’ fra 2009, mens han spillede Guy Haines i 007-filmen ‘Quantum of Solace’ fra 2008.

Det var dog ikke kun i film, at man kunne se Paul Ritter, han var nemlig en stor skuespiller i tv-serier.

Foto: Ritzau Scanpix

Han var blandt andet med i kæmpehittet ‘Chernobyl’, men han vil nok af de fleste britere blive husket fra den meget populære tv-serie ‘ Friday Night Dinner’. Her spillede han familiens skøre ‘far’.

Skaberen ‘Friday Night Dinner’ Robert Popper, begræder dødsfaldet på sin Twitter-profil, hvor han ligeledes minder en af de sjoveste scener, han har filmet med Paul Ritter.

 

“Jeg er ødelagt over denne frygteligt triste nyhed. Paul var et dejligt og vidunderligt menneske. Venlig, sjov og super omsorgsfuld. Den største skuespiller, jeg nogensinde har arbejdet med,” lyder de flotte ord fra Robert Popper.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip