Stedsøn begynder at græde, da stedmor overrasker ham ved brylluppet

Skrevet af Henrik R

02/12/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Bruden giver sin stedsøn en helt særlig overraskelse ved brylluppet, for at få ham til at føle sig som en del af den store dag.

Mest læste i dag

Da Rebekah Ryan Seabolt skulle giftes med sin mand, Tyler, vidste hun, at hun ønskede at gøre sin stedsøn, Jude, til en særlig del af den store dag.

Hun tænkte tilbage på de samtaler, som de har haft i den periode, hvor hun havde været forlovet med hans far. Pludselig kom hun i tanke om, at Jude havde spurgt, om han også måtte få en ring.

Så inden brylluppet i juni, gik Rebekah på nettet, hvor hun købte en lille ring i rosaguld, som mindede om parrets vielsesringe. Det skriver det britiske medie Metro.

På Judes ring fik hun ikke blot indgraveret hende og Tylers bryllupsdato. Hun fik også indgraveret teksten 'Forever Family'.

Historien har hun selv valgt at dele på Instagram med tilhørende billeder. Det endte med at gå viralt, og det har ført til, at Metro har lavet et kort interview med hende.

"Da jeg tænkte på, hvordan jeg kunne få ham til at føle sig speciel og inkluderet på den store dag, vidste jeg præcis, hvad jeg skulle gøre," lød det fra hende.

Rebekah besluttede sig for at give ringen til Jude forud for selve ceremonien. På denne måde sikrede hun, at de to kunne få et helt særligt øjeblik sammen, før hun sagde ja til hans far.

"Jeg vidste, at det perfekte tidspunkt at give ham det ville være under vores første møde før ceremonien," sagde hun, og fortsatte:

"Lige efter han så mig første gang (til brylluppet, red.) forklarede jeg ham, hvad jeg havde til ham, og han var så begejstret for at få den samme ring som hans far og jeg."

Dette var også første gang, Jude så sin stedmor i brudekjolen. Den lille dreng blev så rørt, at han begyndte at græde. Du kan se hele hans reaktion i billedserien herunder:

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram