Stewardesse får passagererne til at skraldgrine

De fleste kender proceduren. Når stewardessen i flyet annoncerer, at hun vil gennemgå sikkerheden, er det ved at være tid til at sætte musik i ørerne eller begynde at læse i sin bog. 

Den går ikke hos det amerikanske flyselskab Southwest Airlines. I hvert fald lykkedes det en af stewardesserne at få alle passagerernes fulde opmærksomhed, da hun med en humoristisk tilgang gennemgik sikkerhedsproceduren. Ifølge hende selv havde hun haft en lang dag.

- Min eksmand, min nye kæreste og deres skilsmisseadvokat vil nu forklare jer om sikkerheden i dette Boeing 737 800-fly, indleder den charmerende stewardesse.

SE OGSÅ: Stewardesser i lummer badescene vækker opsigt

- Spænd dit bælte stramt og lavt mod dine hofter, sådan som min bedstemor går med sin støtte-bh, fortsætter hun til passagerernes store fornøjelse.

- Alle har fået en gave i sædelommen foran sig. Sammen med beskidte bleer, tyggegummipapir, bananskræl og de andre gaver, I indimellem efterlader til os, ligger et informationskort.

- Hvis det utænkelige skulle ske, at vi er nødt til at lande i vand, får alle en lillebitte gul Southwest-bikini, siger stewardessen. 

- Som I ved, er dette et ikke-ryger-, ingen-brok- og ingen beklagelser-fly. Det er et mange-tak- og sikke-en-sød-stewardesse-du-er-fly, siger stewardessen og slutter af med en punchline:

- Hvis I rejser med børn... så beklager vi.

Se hele videoen med den humoristiske stewardesse herunder.

 

 

 

Dagens Gossip