Vendte tilbage til date fra toilettet: Hvad han så, fik ham til straks at forlade stedet

30/09/2023 06:56

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand har afsløret, at han droppede sin date på stedet, da han opdagede hende i en 'respektløs' handling, da han kom tilbage fra toilettet.

Mest læste i dag

Det er helt normalt at være nervøs, når man skal på date. Sådan er der mange, der har det. Man kan være nervøs for, om det bliver akavet, om vil finde personen attraktiv, og mange andre ting.

Derudover kan man været nervøs, fordi man gerne vil vise sig fra sin bedste side og give sit date et godt førstehåndsindtryk.

Selvom de fleste giver deres date en chance for at vise, hvem de er, så kan der være tidspunkter, hvor det er bedst bare at gå. Sådan forholdt det sig for en mand, der opdagede sin dates respektløse handling, da han kom tilbage fra toilettet – og derfor forlod han hende straks.

Han har selv fortalt historien, og har i denne forbindelse afsløret, at det var deres anden date. Desuden forklarede han også, at det hele 'så ud til at gå godt' for dem, hvilke gjorde ham endnu mere chokeret over hendes handling.

De var taget på en lokal bar på deres date, og det hele gik fint. Men da manden på et tidspunkt vendte retur fra et toiletbesøg, sad hans date ikke længere ved deres bord.

Derimod fik han øje på hende ved en anden mands bord, hvor hun sad i 10 minutter, for at snakke med den pågældende mand. Til sidst blev manden, som hun var på date med, så tilpas rasende, at han forlod stedet.

"Vi tog på en lokal bar. Vi kyssede, krammede, dansede, og holdt i hånd. Derefter rejser jeg mig for at gå på toilettet, og da jeg kommer tilbage, sidder hun ved et andet bord med en fyr og taler med ham," afslører han ifølge Mirror på Reddit.

"Vi får øjenkontakt, men hun signalerer ikke for at fortælle mig, at hun har brug for fem minutter, og hun vinker ikke til mig."

"Jeg venter i, hvad der føltes som 10 minutter, hvor jeg sad alene ved bordet. Jeg besluttede til sidst for at rejse mig og gå. Jeg havde hentet hende, så jeg ved ikke, hvordan hun kom hjem."

"Jeg skrev til hende næste dage for at fortælle hende, at det generede mig, at hun begyndte at tale med andre fyre, mens vi var på date. Intet svar."

Derefter spurgte han brugerne på Reddit, om det var en fejl, at han efterlod hende i baren, selvom hun lod ham sidde for sig selv i et stykke tid.

Her var mange brugere heldigvis hurtige til at støtte op omkring ham, og fortælle ham, at han traf den helt rette beslutning.

"Det hun gjorde, var uhøfligt. Hun så dig, valgte at ignorere dig og lade dig være for dig selv i 10 minutter, mens hun talte med en anden mand. Det var ikke dig, der skulle gå op og præsentere dig selv for ham, hun besluttede sig for at tale med. Du undgik en kugle," skrev en bruger.

"Det var date nummer to. Du mistede alligevel ikke det store. Lad skraldet tage sig selv ud," lød det fra en anden.