Verdensomspændende lingerimærke lancerer blondeunderbukser til mænd

Foto: Wacoal

Et japansk undertøjsmærke har lanceret en ny serie af blondeundertøj til mænd efter, at en undersøgelse har vist, at der er stor efterspørgsel i Japan.

Det japanske undertøjs mærke Wacoal er kendt i hele verden for deres lingeri og undertøj til damer under navnene Wacoal, b.tempt'd, Elomi, Eveden, Fantasie, Freya, Lively og Goddess, og de har afdelinger i både Asien, Nordamerika og Europa. 

Nu har mærket dog satset på at udvide deres forretning - ikke til flere lande, men derimod til flere køn. Firmaet har nemlig valgt at lancere en ny serie af blondeundertøj til mænd, selvom blondeundertøj traditionelt set primært er til kvinder.

Læs også

Stigende bekymring for børns mentale helbred i forbindelse med jævnlig test

Den nye serie af undertøj kommer på markedet, fordi firmaet lancerede en 'crowdfunding' (red. indsamling) til projektet i Japan, som nåede 1090 procent over den forventede indtjening, da den indsamlede ¥3,27 millioner (200.000 kroner) og dermed viste, at der tydeligvis er en stor efterspørgsel på produktet i firmaets oprindelsesland. Det skriver 9gag.

Foto: Wacoal

Den nye serie af undertøj til mænd er altså nu blevet sat i produktion og kommer på markedet i Japan i første omgang. Indtil videre kommer serien til at bestå af blondeboksershorts i syv forskellige farver - sort, beige, mørkeblå, rubinrød, lyseblå, lyserød og gul - og to af farverne kommer kun til salg på Wacoals egen hjemmeside, mens de andre fem vil kunne findes hos forhandlere over hele Japan.  

Foto: Wacoal

Underbukserne kommer til at være lavet af et mere fleksibelt stof end almindelige herreunderbukser, og de kommer til at have et blomstret mønster, som bliver afsluttet med blade og geometriske figurer. Wacoal har desuden meldt ud, at de har forstærket blonderne, så de nye underbukser kommer til at have samme styrke som almindelige boksershorts. 

Undertøjsmærket har derudover meldt ud, at de nye herreunderbukser bliver mere åndbare end almindelige underbukser, og at de er designet til at sidde behageligt, så de er gode at have på i længere tid af gangen.

Foto: Wacoal

Er man interesseret kan underbukserne købes hos Wacoal eller på Amazon for ¥3,960 (230 kroner) pr par. På Amazon er det dog kun muligt at få dem i lyse- og mørkeblå.

Læs også

Eksperter vil ændre coronapasset: "Det skal følges ad"

 

 

 

Dagens Gossip