Gwyneth Paltrow fejrer sin fødselsdag: Smider alt tøjet

Foto: Shutterstock.com

I går stod den på fødselsdagsfejring for verdensstjernen, der kunne putte 48 lys i kagen. Det fejrede hun blandt andet ved at smide tøjet.

De fleste kender hende nok fra film som The Talented Mr. Ripley, Hals store kærlighed og Iron Man 2, men Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow sælger også kontroversielle sundhedsprodukter via sit livsstilsbrand Goop. Vi har blandt andet skrevet om, hvordan hun stiller specielle krav til sine ansatte, der skal lugte til hendes skede i forbindelse med udviklingen af nogle duftlys. 

Læs også

Skræmt hundehvalp fanget på motorvej - så sker det utænkelige

“I Goop-teamet blev det at dufte til Gwyneth's skede bare en del af hverdagen. Hun er en del af brandet, og det betyder, at produkterne skal være autentiske, " forklarede en ansat hos Goop i den forbindelse.

Fejrer sin fødselsdag med et nøgenbillede

I sit seneste opslag på Instagram får Gwyneth Paltrow også nævnt et af Goops produkter, en creme, som ifølge stjernen er skyld i, at hun stadigvæk ser ud, som hun gør. 

Til billedet skriver hun, at hun er iført intet andet end sin ‘fødselsdagshabit’, og det er der tydeligvis mange, der er vilde med. Opslaget har på nuværende tidspunkt over 794.000 likes, og kommentarerne strømmer ind.

“Hvis det var min krop, ville jeg være nøgen hele tiden,” skriver en følger blandt andet. Den amerikanske shaman Durek Verrett, der herhjemme nok mest er kendt for at være kæreste med den norske prinsesse Märtha Louise, lykønsker også med de 48 år.

“Tillykke med fødselsdagen, søster. Jeg ville ønske, jeg kunne fejre det sammen med dig og familien. Kærlighed fra Norge. Jeg er så glad for, at du blev født. Jeg har lært så meget fra dig. Du har givet mig så meget indsigt i livet,” skriver han i sin kommentar til fødselsdagsopslaget.

Du kan se opslaget herunder, og hvis du har lyst til at besøge Goop, hvor du købe lys, der dufter af orgasmer og skeder, så kan klikke her!

 

 

Læs også

Coronasmittet familiefar blæser på reglerne: Tog på McDonalds

 

 

Dagens Gossip