Video: Ung mand kollapsede og døde efter at bunde øl: Deltog i populær druk-konkurrence

Venner og kollegaer var vidne til en tragisk hændelse, hvor en ung mand pludselig kollapsede og døde under en druk-konkurrence.

I bunden af artiklen kan der ses en video af konkurrencen, hvor manden falder om. Videoen kan virke en smule skræmmende, når man ved, hvad der hændte manden efterfølgende.

En ung man har på tragisk vis mistet livet, efter at han kollapsede under en druk-konkurrence. Billederne viste hvordan flere unge mænd deltog i en konkurrence, hvor de skulle bælle en kande øl på kortest tid, men i det manden havde drukket sit indhold, og løftede kanden for at vise det, kollapsede han pludselig forover med hovedet først direkte i gulvet.

Konkurrencen fandt sted på det ret så populære Regent Cha-am Beach Resort beliggende i Thailand, og der spekuleres nu i, hvorvidt den unge mand døde af alkoholforgiftning eller om det var noget andet, der lå bag.

Læs også

Det sker der med din krop, når du ikke får nok søvn

“Han døde direkte efter at have drukket alkohol, men der kan være mange forskellige faktorer involveret, så vi kan ikke sige, at det var alkoholen, der var skyld i det. Vi er nødt til at undersøge, om den afdøde var allergisk, om han havde nogle underliggende sygdomme, om han drak på tom mave og lignende,” fortæller Somsak Laikabohk fra de lokale myndigheder ifølge det thailandsk-baserede medie, Coconuts.

Foto: Facebook

Der kom øl ud af næsen

Blandt personerne der overværede konkurrencen, var også mandens kollega, Chanokporn Techatawinwong, og hun fortalte, at mandens hjerte allerede var stoppet med at slå, da ambulancen ankom.

Kollegaen synes i øvrigt heller ikke, at det er en særlig god ide med disse konkurrencer, som er blevet rigtig populære mange steder.

“Druk-konkurrencer er aldrig en god ide. De bliver mere og mere populære på barer og til fester, så jeg håber virkelig ikke, at denne tragiske ulykke vil ramme nogle andre,” fortæller hun ifølge det britiske medie, The Sun.

The Sun beretter også om, at flere øjenvidner har skrevet på det sociale medie Twitter, at den unge mand fik et anfald, hvorefter der begyndte at komme øl ud af hans næse og mund.

Den unge mands lig blev kørt til obduktion, så de kan finde årsagen til, at hans hjerte pludselig stoppede med at slå. Resultatet af denne er dog ikke kommet ud endnu.

Se videoen af konkurrencen her: 

Læs også

Farligt: Se hvad der sker med din krop, hvis du sover med ventilatoren tændt

 

Dagens Gossip