Vild video: Beskærer trætop i 100 meters højde, så sker der noget helt vanvittigt

Foto: Twitter

Det er ikke den type job, som vi alle går og drømmer om. Spørgsmålet er, om det er et job, der er nødvendigt. I hvert fald er det ikke et job for en mand eller en kvinde med højdeskræk.

Hvad skulle du have for at kravle 50 meter op af en nøgen træstamme for så at skære den øverste af? For mange er bare den ene opgave en uoverkommelig arbejdsopgave. Krydres den så med det faktum, at du også skal tage en svingtur, som selv Svend Svingarm fra BonBon-Land ville være misundelig over, så har du et job, som ingen vil udføre.

Og dog. For der er en mand, der har gjort det. Det kan ses i videoen nedenunder, hvor man kan høre motorsaven give lyd, hvorefter trætoppen giver efter og sætter gang i en svingtur, der giver kriller i maven bare ved at kigge på videoen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Efter trætoppen falder mod jorden, og træet begynder sin faretruende svingtur, kan man tydeligt se, hvorledes manden holder godt fast om trætoppen. Reelt er hans liv i fare, hvis han ikke holder godt fast.

Man må formode, at han er spændt fast på en eller anden måde, men det kan ikke ses.

I videoen kan man se endnu nogle lignende trætoppe. Man kan kun gisne om, denne trætop bare var den første i dagens arbejde. I hvert fald må vi hylde manden for at udføre et job, som kun de færreste tør udføre.

Læs også

Mor brugte dette nemme trick mod edderkopper: Hun har ikke set nogen siden

 

 

 

Dagens Gossip