Vildt tilbud: Lad dig vaccinere og få 30 minutter gratis med glædespige

Foto: Google Maps

Nu kommer der et tilbud, som du næppe havde regnet med at skulle høre.

Et bordel i Wien tilbyder kunderne 30 minutter med en 'dame efter eget valg' til gengæld for at få en coronavirus-vaccine.

Mens nogle steder lokker folk til at få gratis øl, donuts eller endda fitnessmedlemskaber mod en vaccine, så bliver tingene lidt mere 'forbudt for voksne' i Østrig.

Læs også

Kantineansat blev kaldt ind til ekstravagt: Fik et chok da hun fandt ud af hvorfor

Landets tal for vaccineoptagelse er blandt de værste i Vesteuropa, hvilket betyder, at regeringen er blevet tvunget til at indføre '2G-reglen' - hvilket betyder, at de, der ikke er vaccineret, nu er udelukket fra offentlige steder som restauranter, hoteller, frisørsaloner og store begivenheder.

Men Fun Palast-bordellet er kommet på en innovativ måde for at appellere til dem, der endnu ikke har modtaget deres vaccine. De giver således 30 mintter helt gratis med en valgfri kvinde, hvis man lader sig stikke.

"På grund af pandemien har vi registreret et fald på 50% [i kunder], med dette initiativ håber vi, at antallet af kunder vil stige igen." fortæller Peter Laskaris, der driver Fun Palast.

Han fortæller ligeledes til Reuters, at han bemærkede, at bordellet kunne hjælpe med Østrigs vaccinationsproblem efter at have set et overlap mellem klientbasen og de personer, der ikke havde ladet sig vaccinere.

Dette er en af de kvinder, man kan møde på det østrigske bordel. Foto: Fun Palast

"Dybest set kiggede jeg bare på statistikken og kunne se, at vi har brug for 70/75 procent for at opnå flokimmunitet, men vi er i øjeblikket kun på 63 procent." fortæller han og uddyber:

”Og så lagde jeg mærke til i statistikken, at rigtig mange mænd særligt mange mænd med migrationsbaggrund, nærmest takker nej til vaccination eller slet ikke ved, at man kan blive vaccineret."

"Og da vi faktisk når ud til denne målgruppe, besluttede vi at oprette en vaccinationsklinik her."

Idéen ser også ud til at have været et hit hos kunderne.

En mand ved navn Gerhard, der besøgte bordellet, sagde, at hans tur endda har inspireret andre til at gøre det samme.

"Jeg ville være blevet vaccineret alligevel, men 2G-reglen har bestemt accelereret tingene lidt," forklarede han.

Læs også

Dansk kendis smittet med corona