Vrede over sexet bikini-serie til børn: Må dine børn bære det?

Efter den 47-årige model og skuespillerinde Elizabeth Hurley har lanceret badetøj på sin hjemmeside, hvor børn i toårsalderen poserer i små bikinier, har en storm af vrede forældre og børneorganisationer meldt sig på banen. Det skriver thesun.uk.

Det er billeder af småbørn i små leopardprikkede bikinier med hænderne på hofterne, der har startet en hetz imod Elizabeth Hurley. Og ikke mindst nogle at kollektionens salgsslogans til de 8-13-årige piger som lyder: "Colette Bikini" er super god til piger, som vil se voksne ud. Se billederne nederst.

LÆS OGSÅ: Tøjkæde i massiv shitstorm: Her gik de over stregen i photoshop

Flere forældre på Twitter har givet udtryk for deres harme mod de udfordrende og afslørende bikinier, som de finder upassende til små piger.

- Hvad fanden tænkte Liz Hurley på, da hun designede den børnebikini-kollektion? Det er sikkert og vist, at forældre ikke klæder deres små piger på den måde!!!, skriver en vred kvinde på Twitter. 

Også flere børneoganisationer tager klar afstand fra bikinierne.

- Det er meget foruroligende at se nogle uhensigtsmæssige elementer i denne badetøjskollektion, siger en talsmand fra børnebeskyttelsesorganisationen "Kidscape", Claude Knight, til dailystar.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Designeren selv, Elizabeth Hurley, har ikke kommenteret sagen enndu, men hendes talsmand har udtalt følgende:

- De fleste af vores kunder er tilbagevendende kunder, som meddeler, at deres børn elsker vores design.

For to år siden blev Elizabeth Hurley også kritiseret for at sexificere børn med en anden udfordrende kollektion.

Se billeder fra kollektionen her:

 

Dagens Gossip