10 tegn på at din kvinde føler sig afslappet i jeres forhold

Foto: Shutterstock

"En tryg, nøgen kvinde er et fandens godt mandearbejde!"

Savner du også den spirende forelskelse, det første kys og sommerfuglene i maven?

Dengang, I lige havde mødt hinanden, hvor sprød make up, glatbarberede ben og en fræk kjole imponerede dig? Og ser du det som et tab, at disse tider er forbi? Så tager du helt fejl!

Først når paraderne er nede, har hun overgivet sig helt og aldeles til dig og jeres forhold. Her er tegnene på, at det er tilfældet:

1. Make up er en by i Rusland
I hvert fald på hjemmebane.

2. At tisse for åben dør
Du kender scenariet: I er midt i en samtale og pludselig skal hun tisse.

Hun lader døren stå på klem mens hun ufortrødent fortsætter konversationen til en rislende lyd i baggrunden. 

3. Joggingtøj i lange baner
Med det samme hun kommer ind ad døren, smider hun nylonstrømper, BH og hvad der ellers strammer, for at iklæde sig din gamle t-shirt eller joggingtøj.

4. Behåring ala 70’erne
Når forholdet har et par år bag sig, bliver hendes kropsbehåring langsomt mere og mere tvivlsom, og pludselig er hun endt et sted, hvor en glatbarberet krop snarere er undtagelsen end reglen.

Læs også: Hvorfor pakke dem ind? Flere løsslupne bryster tak!

5. Salaten er skiftet ud med flødesovs
Kan du huske jeres første date? Kan du huske hvad hun bestilte på restauranten?

Sandsynligvis noget andet, end hvad hun ville bestille i dag. Salaten der signalerede ”jeg passer godt på mig selv og min krop” er sikkert skiftet ud med den lækre flødesovs – og ja, hun er ligeglad med, hvad du tænker.

6. ”Ej, har du hørt at Mille er…”
Hvis jeres forhold er nået dertil, hvor du har gjort dig fortjent til at blive indviet i girltalk af bedste kaliber, skal du være meget stolt af dig selv.

At få en plads som en af tøserne, er en piedestal værdig, og et tegn på hendes enorme tillid til dig og din dømmekraft.

Læs også: Her er de 12 dødssynder, jeg jævnligt begår som forælder

7. Superliga vs. Medical Night?
Hvis hun så meget som overvejer at skifte Meredith Grey, Zoe Hart og  Gregory House på kanal 4 ud med FCK-Viborg på Canal 9, har du intet at være bekymret for.

Heller ikke selv om det kun bliver ved overvejelsen! Det er trods alt hendes mandagsvenner vi snakker om, og de var der altså laaaang tid, før du kom ind i billedet.

8. Chokoladeland
Alle kvinder elsker chokolade! Har du været så heldig at få lov at smage, eller gemmer hun stadig sin craving for dig?

At hun foran dig nemt kan spise et halvt kilo chokolade fredag aften er ikke ucharmerende. Det er et tegn på selvtillid!

9. ”Nej det fan.. åndssvagt!”
Er de gyldne dage, hvor hun gav dig ret i alt og fik dig til at føle dig som en verdensmand, med enorm viden og kløgtighed ud over alle grænser, for længst forbi?

Hvis jeres forhold kan bære benhård ærlighed, er fundamentet robust og kan klare det meste stormvejr.

10. ”Ej, lugter jeg ik’ lidt af sved?”
Indrømmet! Måske ikke den mest sexede bemærkning. Men hvis hun hviler nok i sig selv til at tage dig med om bord til pinlighedernes land, har du gjort et helveds godt arbejde med, at få hende til at føle sig både tryg og sikker.

Så lad vær med at ynke over en svunden tid, men klap i stedet dig selv på skulderen for, at have givet hende mulighed for at afklæde sine parader.

Indlægget er skrevet af Nanna Just for Dagens.dk. Hun er Stud. Cand.mag, mor til Lucas på to år og har bloggen klummeliv.dk. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip