39-årig mand tager bizar navneforandring: Nu kender alle hans navn

Foto: Privat foto, Facebook.

En 39-årig mand fra Gosport i England, har taget en bizar navneændring, for at hele blive kendt i hele verden.

Før navneændringen var mandens navn Deano Wilson, nu har han - lovligt, ændret det til “Fire Excit” (på dansk nødudgang eller branddør, red.). Den 39-årige Fire Exit siger "at nu vil hele verden genkende hans navn og det vil være sat op på lysende skilte alle steder." 

Men det var ikke den eneste årsag til den finurlige navneændring, han ændrede nemlig også navnet, for at kunne sige “hvad sagde jeg” til folk som grinede ad ham, da han sagde at dag ville alle kende hans navn.

“Mit navn vil lyse i enhver bygning, i ethvert land, på alle sprog over hele verden - uanset hvor du er, så vil mit navn være oplyst. Selv hvis strømmen går, så vil det stadig lyse”, siger den 39-årige Fire Exit.

 

Læs også

Sundhedsstyrelse opfordrer til kinky sex for at undgå corona-smitte

 

Han spøger desuden også med, at alle nu vil finde vej til ham i en nødsituation og at han vil være med til at gøre folk trygge. 

Selvom navneændringen er meget speciel, så er Fire Exits familie og venner er dog ikke negative omkring den, de synes at navneændringen er “det sjoveste påfund nogensinde.” 

“Det er for mig, toppen af morskab og stjernestatus, at bevise overfor alle som ikke troede mig, da jeg sagde at jeg ville være så berømt at alle kender mit navn. Jeg tager det til næste niveau med navneændringen”, siger Fire Exit. 

 

Læs også

Var mor for ham i 13 år: Nu venter de barn sammen

 

 

 

Dagens Gossip