'Badehotellet'-stjerne ramt af sygdom 20 år for tidligt: Skal en tur under kniven

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

20/06/2024
Underholdning
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Den populære skuespiller skal opereres.

Dagens topnyheder

Der var mange ‘Badehotellet’-fans, der klappede i hænderne, da de fandt ud af, at en elsket og ikke mindst savnet karakter vendte tilbage i den sidste sæson af serien. 

Men det er ikke kun på den karrieremæssige plan, at det går godt for Simon Stenspil. På den personlige plan går det nemlig også strygende. For omkring to måneder siden blev han nemlig far til sit andet barn sammen med Anna Stokholm. 

På trods af dette, så er alt ikke lutter lagkage for skuespilleren. Han har nemlig fundet ud af, at han døjer med en sygdom.

Den 40-årige skuespiller har nemlig fået konstateret grå stær, en øjensygdom, der normalt rammer ældre mennesker: “Egentlig er det meget normalt tror jeg! Men lægen sagde: “Det er kommet ca 20 år for tidligt” og hvorfor gør det det??”, sådan skriver Simon Stenspil på Instagram

Øjensygdommen grå stær, der påvirker synet ved at gøre øjets linse uklar, blev diagnosticeret efter, at Simon Stenspil havde oplevet underlige synsforstyrrelser.

På trods af sygdommens tidlige optræden, vælger Simon Stenspil at fokusere på det positive aspekt ved situationen. Nemlig at der er en forklaring på hans synsproblemer, og der findes en løsning i form af en operation, hvor en ny linse kan indopereres for at genskabe hans syn.

Lægen kommenterede på, at det var en "flot" grå stær, hvilket maskinen ikke kunne måle på grund af dens omfang – en bemærkning Simon Stenspil tog med humor.

Du kan se Simons opslag nedenunder, hvor han uddyber situationen: