Jakob Kjeldbjerg med ærlig indrømmelse: Den havde aldrig gået i dag

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

20/06/2024
Underholdning
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Når man har været vært siden 2004, er der visse øjeblikke, man ikke er stolt af.

Dagens topnyheder

Han er et særdeles kendt ansigt blandt danskerne, og det er der en særlig god grund til. 

Jakob Kjeldbjerg har nemlig været et kendt navn i mange år. Først for sin professionelle fodboldkarriere og senere hen som vært på Robinson. 

I sidstnævnte program er han især kendt for sin karismatiske personlighed. Han har været vært siden 2004, og på de 20 år der er gået, er der da også nogle øjeblikke, der er mere heldige end andre.

Jakob Kjeldbjerg åbner nu op om et af de mest mindeværdige øjeblikke i 'Robinson Ekspeditionens' historie. 

Det famøse nøgenløb, der markerede starten på sæson 12 i 2009, står som et uforglemmeligt øjeblik for mange fans. Her beordrede Jakob Kjeldbjerg deltagerne til at smide tøjet, hvilket skabte stor opstandelse og delte publikums meninger.

I et nyt afsnit af 'Breinholts', hvor Jakob Kjeldbjerg gæster, reflekterer han over hændelsen og erkender, at det var en situation, der næppe kunne gentages i dag. 

Stod alene med ansvaret

Han beskriver producenten Jacob Juhl som idémanden bag det kontroversielle indslag. I modsætning til normale producenter, der ville støtte værten med instruktioner og forberedelse, blev Jakob Kjeldbjerg overladt ansvaret for at få deltagerne til at gennemføre nøgenløbet.

Jakob Kjeldbjerg fortæller: "Jeg fik besked på at få deltagerne til at løbe nøgne ned ad stranden. Hvis jeg ikke havde fået dem til det, ville sæsonen være gået i stå i første minut, så derfor gik jeg amok." Denne beslutning medførte, at deltagerne hurtigt adlød, selvom chokket var stort.

Du kan se hele afsnittet af ‘Breinholts’ ved at klikke her.