Bjarne Henriksen takkede nej til populært TV 2-program: Årsagen kommer bag på mange

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

24/06/2024
Underholdning
Foto: Blu/TV 2
Bjarne Henriksen takkede nej til tilbuddet grundet en helt særlig ting.

Dagens topnyheder

Der var nok mange danskere, der sad og morede sig over, at Bjarne Henriksens deltagelse i TV 2-programmet ‘Forræder’, som lige har rullet over skærmene. 

Trods sin omdiskuterede spillestil, endte den anerkendte skuespiller rent faktisk med at gå hele vejen til finalen - men han endte ikke med sejren.

Forræder er ikke det første TV 2-program, som Bjarne Henriksen er blevet tilbudt gennem tiden. Til trods for en invitation til at deltage i det populære danseprogram ‘Vild med dans’, har han afvist tilbuddet.

Dette skyldes ikke kun en manglende interesse for denne type programmer, men også en helt særlig personlig årsag.

En helt særlig grund

Til TV 2 afslører Bjarne Henriksen, at han tidligere i sit liv var en aktiv konkurrencedanser på et højt niveau. Med en glimt i øjet fortæller han: "Jeg har det ganske morsomt med at sige: 'Det går sgu ikke, desværre. Jeg er simpelthen overkvalificeret'."

Denne humoristiske afvisning er dog ikke den eneste grund til, at Bjarne Henriksen ikke finder 'Vild med dans' tiltalende. Skuespilleren udtrykker en dybere kritik af formatet, som han finder overfladisk og manglende i autenticitet. 

Bjarne Henriksen bryder sig ikke om den iscenesatte natur, hvor deltagerne skal smile og vinke på de rigtige tidspunkter for at tiltrække seernes stemmer.

Han savner ægthed i disse underholdningsformater og føler, at de er dræbende for den ærlige kunstneriske udtryksform, han værdsætter. For Bjarne Henriksen handler det om at bevare en ægte forbindelse til det, han finder meningsfuldt og autentisk.