De unge mødre: Inge Yvonne skal have nyt navn

Efter flere års mobning har nordjyden Inge Yvonne Christiansen, som har medvirket i Kanal 4's reportageserie "De unge mødre", fået nok. Hun vil ikke længere høre for sit navn.

"Dine forældre må virkelig hade dig, når de har givet dig det navn".

Den slags kommentarer har 21-årige Inge Yvonne måttet høre på flere gange i tidens løb. Men nu skal det være slut. Det skriver Ude og Hjemme.

- Jeg har egentlig overvejet det i 3-4 år, men nu synes jeg, at tiden er kommet til, at det skal skiftes. Jeg har hele mit liv hørt på hånlige kommentarer, og jeg har heller ikke selv været glad for det, så nu skal det være, fortæller Inge-Yvonne, der er mor til Annabel, til Ude og Hjemme.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den unge mor vil skifte navn til et mere almindeligt navn. Valget er faldet på Malene. Den officielle navneændring er ikke på plads endnu, men Inge Yvonnes veninder er begyndt at kalde hende Malene.

- I starten var det selvfølgelig lidt mærkeligt, men jeg bliver meget mere glad, når det er det navn, der bliver brugt i stedet for det gamle. Så jeg er slet ikke i tvivl mere – det skal være det, forklarer Inge Yvonne til Ude og Hjemme.

For tiden læser den kommende Malene HF på VUC. Bagefter er planen, at hun skal ind på pædagogseminaret. 

 

Dagens Gossip