‘Desperate Housewives’-stjerne er kommet i fængsel

Foto: Shutterstock.com

De næsten 14 dage bliver bestemt ikke sjove for Hollywood-skuespilleren Felicity Huffmann, der skal sidde i fængsel efter en pinlig sag om bestikkelse.

Det ville bestemt ikke komme bag på nogen, hvis en af karaktererne fra Wisteria Lane ville lave noget så dumt, at vedkommende ville ende i spjældet. Det ville dog komme bag på de fleste, hvis det skete i virkeligheden for en af skuespillerne, der spiller med i Desperate Housewife, men det har alligevel vist sig at være tilfældet.

Skuespilleren Felicity Huffmann der spiller karakteren Lynette Scavo, der vil gøre alt for sin familie, viste at hun i virkeligheden også ville gøre alt for sin familie. Det betaler hun nu prisen for, da hun skal ind at huske tremmer.

Læs også

Taxa-Jørgen anede uråd, da passageren ikke dukkede op - Kan have reddet hendes liv

Det er en måneds tid siden, at den kendte skuespiller blev idømt sin straf, men det er først nu, at hun skal ind at spjælde.

Flere amerikanske medier inklusive E!, der plejer at have styr på kendisserne i USA, skriver, at Felicity Huffmann i går mødte op ved FCI-fængslet i Dublin Californien, hvor hun skal sidde i 14 dage.

Hun blev nemlig dømt til at sidde 14 dage ubetinget i fængsel, fordi hun havde bestukket et universitet. Derudover blev hun også idømt en bøde på knap 200.000 kroner, mens hun også skal bidrage med 250 timers samfundstjeneste.

Bestak universitet til bedre resultater

Det er efterhånden ved at være et år siden, at medierne for første gang skrev om en kendt skuespiller, der var blevet sigtet for at bestikke et universitet. Efterfølgende kom det frem, at der var tale om skuespilleren Felicity Huffmann, og det handlede om, at hun gerne ville have sit barn ind på et særligt universitet.

I USA skal man gennem en SAT-eksamen for at kunne blive optaget på et universitet, og desto bedre et resultat man leverer under denne eksamen, desto bedre universiteter kan man komme ind på.

Desperate Housewives-skuespilleren skulle have betalt $15.000, altså hvad der svarer til tæt på 100.000 kroner, for at få forbedret datterens resultat ved SAT-eksamen.

Skuespilleren var meget flov og skamfuld over sin handling, da hun blev opdaget, men det var særligt over for hendes egen datter. Med øjne fyldt af tårer undskyldte hun nemlig til sin datter, fordi, at hun ikke havde troet på, da datteren selv kunne komme ind på et universitet på egen hånd.

“Jeg var bange, jeg var dum, og jeg var helt forkert på den,” har skuespilleren fortalt efter, at hun blev sigtet.

Felicity Huffman påbegyndte sin 14-dages fængselsstraf i går, og forventes dermed at blive løsladt igen den 29. oktober. I mellemtiden må hendes mand - skuespilleren William H. Macy - tage sig af ægteparrets to børn.

Læs også

Dan Rachlin er på fræk slankekur: Får blowjob hvis han holder sig fra sukker