Det tager blot 5 minutter: Denne japanske metode mod rygsmerter deles over hele verden

Foto: Youtube

Tricket giver dig også bedre kropsholdning og reducerer fedtet rundt om din talje.

Ondt i ryggen er efterhånden blev den helt store folkesygdom. Og gode råd er dyre, når først ryggen driller. Skal man holde sig i ro, træne, tage smertestillende piller, få massage eller noget femte?

Den japanske læge Toshiki Fukutsudzi har i 10 år forsøgt at knække koden til, hvordan man undgår at få problemer med ryggen.

Læs også

16-årige Josephina blev smidt ud af klassen på grund af sin påklædning: Sådan så hun ud

I den mandlige læges nyeste bog, som er meget populær i Asien, fortæller han om en metode, han har udviklet, der skal forhindre dårlige arbejdsstillinger, imødegå rygproblemer og styrke mavemusklerne. Det skriver Positivemed.com. 

Og metoden skulle ikke bare gøre underværker for ryggen, men også få taljefedtet, som fordufter og efterlader dig med en smallere talje.

Hvis du har dårlig ryg, skal du se en læge, inden du kaster dig ud i den japanske teknik.

Det forlyder, at tricket skulle være yderst effektivt, hvis man dagligt bruger nogle minutter på at udføre metoden.

Sådan gør du:

1. Rul et håndklæde sammen til en tyk pølse. Put en bånd rundt om pølsen, for at det holder sin form. Læg dig på et fladt og hårdt underlag - fx på gulvet eller en hård briks (ikke senge og sofaer). Placer håndklædet, der hvor rygsøjlen er krum lige ved lænden. Det er vigtigt at håndklædet ligger korrekt.

2. Placer dine fødder i skulderbredde fra hinanden med tæerne pegende indad. Stræk armene over hovedet, håndfladerne nedad og lillefingrene skal røre ved hinanden. Du skal blive liggende I denne stilling i fem minutter. I starten kan det gøre ret ondt, men resultatet er bedst, hvis man kan holde ud i alle fem minutter. Det bliver nemmere og nemmere for hver gang, du prøver.

3. Det bedste resultat kommer, hvis du tre gange om dagen benytter dig af metoden i fem minutter i nogle uger.

Du kan også se videoen med Toshiki Fukutsudzi her:

 

Læs også

Eksperter slår fast: Du har tøet din frosne mad op forkert hele livet

 

 

Dagens Gossip