Disse ting gør en kvinde til mor

Livet bliver ikke det samme, efter du har fået børn. Udover den overvældende kærlighed og den nye mening med livet er der også flere mere lavpraktiske ting, der adskiller dig fra kvinder uden børn.

Læs bare nogle af tingene her:

- Du kan svare emails, skide, lægge neglelak, lave mad, hvad som helst, selvom der er en, der kravler rundt på dig.

- Du panikker, hvis du har et øjeblik til dig selv - for har du mon glemt ungen et sted?

- Din taske indeholder mere af andres ting end dine egne.

Læs også: Disse 10 ting skal mødre med drenge gøre

- Når der er stille, nyder du det ikke fuldt ud - du tænker: "Hvad laver de mon nu af narrestreger?" Men du tager gerne oprydningen bagefter og forsøger at få det bedste ud af stilheden.

- Du finder lort de mærkeligste steder - på puder, tandbørster og vægge - uden at det undrer dig.

- Du går i byen med tøserne, men kommer hjem kl. 22 med en minimal brandert - få børnene kræver stadig morgenmad og opmærksomhed kl. 7 næste morgen.

- Du har glemt, hvor du parkerede bilen, men du kan i detaljer huske, hvilke madvarer ungerne i denne uge ikke bryder sig om.

- Du ser den lille tygge på sin storebrors nyvaskede underbukser og lader stå til. For hey, han er glad og risikerer ikke at få dem galt i halsen.

Læs også: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

- Du køber aldrig luksuriøse badesalte og velduftende badeolier til dig selv - men dine ungers badelegetøj fylder en meters hydeplads.

- Dit bad har været en succesoplevelse, hvis du har nået at barbere ben op til knæene.

- Dine madvaner har ændret sig fra kalvemedaljoner med pommes fondant til det mere børnevenlige kyllinge nuggets med spaghetti.

- Du kan høre forskel på dine børns klynken og afgøre, om mærket i hans bluse kradser, om hans tissetjavs vender forkert i underbuksen, om han ikke kan få to legoklodser til at passe sammen, om han har slået sig, om han er træt... Listen fortsætter i det uendelige.

- Du køber ikke længere sko ud fra moden, men efter hvad du hurtigt kan glide i og ud af, når børnene skal køres til og fra børnehaven.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Du svarer på spørgsmål som "Har du en tissekone?" og "Hvorfor flagrer dine bryster sådan?" uden at fortrække en mine.

- Du kan give et tilfredsstillende svar på alle spørgsmål, selvom du ikke rigtigt hører efter. Men du har af bitter erfaring lært at lytte efter, hvis spørgsmålet hedder "ikek også, mor?".

- Du ved, hvilken graviditet der har givet dig hvilke strækmærker.

- Du kan sagtens tisse for åben dør, mens et eller flere børn snakker med dig. Men de skal ikke se dig vokse overlæben i tilfælde af, at de kommer itl at nævne det på skolen.

Kilde: scarymommy.com

 

Dagens Gossip