Fire tips til soveværelset: Sådan får du ham til at holde længereDu har en dejlig kæreste eller mand, og I har det skønt sammen som par – alt er godt; han er sød, I har det sjovt, er i harmoni og føler begge, I har fundet den helt rigtige.

Der er bare lige det med sexdelen, der ikke altid er til et ti-tal. Det behøver det heller ikke at være.

Faktisk er det sådan i de færreste forhold. Det ved du, men du vil bare gerne have lidt mere ud af det, og det ville hjælpe, hvis han kunne holde lidt længere.

Heldigvis kan du hjælpe ham på vej, og womenshealth.com har samlet et par gode råd, der sikre mere fornøjelse til dig.


Orden ham inden

Hvis du ved, at I skal have sex senere, så forslå at han tager en omgang med sig selv tidligere på dagen, så trykket er lettet lidt. Det kan være svært at forslå på en pæn måde, så du kan eventuelt gøre det lidt mere raffineret ved selv at tage hånd om det lidt tid før jeres tid sammen, råder Ph.d. og vært for Sex With Emily, Emily Morse.Det er dog meget vigtigt, at du sikre dig, at han ikke er en af de fyre, der kun kan en gang om dagen, for så smider du din chance for en god omgang sex væk. Og sørg så for, at de to ting ikke foregår for tæt på hinanden. Han skal lige have tid til at komme sig, men så er chancerne også større for, at han kan længere tid anden gang. Få ham til at kigge på dig

Før I skal have sex, så gør masturbation til en del af jeres forspil, mens I kigger på hinanden.-Fortæl ham, at du vil have ham til at kigge på dig, imens du leger med dig selv, siger Emily Morse.Det vil gøre ham meget begejstret, og det sikre at han får en hård start, samtidig med at du allerede er ret opstemt og kan nå dit klimaks cirka samme tid som ham. 


Overtag styringen
Mange mænd kan være lidt skamfulde, når det kommer til ikke at kunne præstere i sengen, og de vil helst ikke tage imod råd eller søge hjælp, så vær nænsom med den måde, du forsøger at hjælpe på. Men det kan måske ændre noget, hvis du overtager kontrollen i sengen, råder Emily Morse.Gør ting uden at snakke så meget – sæt dig ovenpå ham og styr akten og sænk farten, hvis han er ved at komme. Du kan også prøve med kondomer og der findes spray, som kan bruges til at få ham til at holde længere – gå i en sexshop og spørg om hjælp.

De er vant til at hjælpe med den slags, og det kan lette hans byrde, hvis I er sammen om at finde en vej.Hold pauser undervejs

En anden ting der kan hjælpe jer er tiden. Sørg for at der er nok at den. Vær langsomme, nyd hinanden og hav ikke travlt, for så har I nemlig tid til små pauser undervejs. Det er en af de ting, der kan få akten til at vare længere og gøre oplevelsen bedre for dig.-Når I stopper op og starter igen, så vil det give ham tid til at køle ned, før han igen skal i gang, siger Emily Morse.Lad ham vide, at du har lyst til at omfavne hele scenariet omkring sex – at du også har lyst til at kysse, kramme, røre og være tæt. Så handler det ikke kun om akten, og det vil giver jer begge en mere fuldendt oplevelse og fjerne noget af fokus fra selve det, at han kommer hurtigt. 


 

Dagens Gossip