Før- og efterbilleder: Realitybabe i stort vægttab

Foto: Privat

I løbet af ganske få måneder er det lykkedes for baben fra 'Singletown' at smide en del kilo. I dag er det tydeligt at se.

Freja Benedikte var en af deltagerne i 'Singletown' sidste sommer. På dette tidspunkt vejede hun mere, end hun nogensinde har gjort. Faktisk var hun tilmed nået til et punkt, hvor hun ikke længere var glad, når du så sig selv i spejlet.

Læs også

Supermarked vil bandlyse kunder, der ikke bruger mundbind af helbredsmæssige årsager

De ekstra kilo var begyndt at snige sig på, da den verdensomspændende pandemi for alvor fik sit tag om Danmark – og hun var også lige kommet ud af et forhold.

Foto: Privat

"Jeg havde aldrig vejet så meget før, og det skræmte mig ret meget. Efter forholdet med min ekskæreste var jeg jo bare meget hjemme, og så følte jeg mig ensom. Der fandt jeg bare glæden ved at spise," har Freja fortalt til Realityportalen. 

Hun forklarer også, at det aldrig har været nødvendigt for hende at tænke over, hvor meget og hvad hun indtog. Det gik dog op for hende, at hun var nødt til at begynde at tænke over det, hvis hun igen skulle blive glad for sin krop. Desværre havde hun bare svært ved at få succes med sit vægttab.

Foto: Privat

Over for Realityportalen forklarer hun, at hun havde svært ved at finde motivationen til det. En dag besluttede hun dog, at det skulle være nu, og siden oktober har hun spist sundt og holdt øje med sit kalorieindtag. På den måde er det lykkedes hende at tabe sig. 

I august 2020 nåede hendes vægt sit højeste. Her lød vægten på 65,5 kilo. I dag nærmer hun sig dog sin normale vægt, da hun vejer 58,1 kilo. 

Til en start fik hun hjælp fra Anna og Oliver fra 'Paradise Hotel', som begge er online coaches. Med tiden fandt hun dog ud af, at hun hellere ville tage opgaven i egen hånd.

Foto: Privat

"Det var nogle ting, som gjorde, at jeg var meget stresset og derfor ikke kunne overskue også at gøre andre stolte. Men nu har jeg jo bare selv kørt den videre og spiser sundt – men stadig de kalorier, jeg skal, siger Freja, der er meget glad for at have nået et delmål," fortalte hun til Realityportalen.

Læs også

Amalie Szigethy i heftig modvind: “Det er simpelthen ikke okay”

Hun har dog også forklaret, at hun overvejer igen at få hjælp fra Anna og Oliver, da det er de sidste kilo, der er de sværeste. Hun mener nemlig, at hun endnu ikke er helt i mål. Hun gør det dog klart, at hun er stolt over sine fremskridt indtil nu. 

 

Dagens Gossip