Første trailer til ny Klovn-film: Frank med tåkrummende scoretrick

27/11/2019 10:26

Henrik R

Underholdning
Foto af Per Arnesen
Foto af Per Arnesen
Casper Christensen og Frank Hvam er snart tilbage i den tredje og sidste Klovn-film 'Klovn: The Final' De har netop afsløret den første trailer til filmen, som du kan se herunder.

Mest læste i dag

Nu nærmer det sig så småt, at danskerne får det afsluttende kapitel med Casper Christensen og Frank Hvams ‘Klovn’.

Den tredje og sidste film med navnet Klovn The Final får premiere i landets biografer den 30. januar 2020, men allerede nu deler de to hitmagere den første trailer til filmen.

Traileren viser et ganske godt billede af, hvor tåkrummende pinlig den sidste installation af trilogien kommer til at blive.

I den 2 minutter og 26 sekunder lange Klovn-trailer ser vi Casper og Frank, der er ankommet til Københavns Lufthavn. Her skal Casper vise Frank et af sine seneste scoretricks, og Frank skal på bedste Frank-maner teste sine egenskaber.

Som de fleste nok kan regne ud, går det dog langt fra som håbet, og Frank forvolder sig ud i endnu en tåkrummende pinlig episode. I stedet for at afsløre hele traileren, kan du se scenen med egne øjne i traileren herunder

Trailer til Klovn The Final

Da Casper Christensen og Frank Hvam offentliggjorde, at ville lave en tredje og sidste Klovn-film, ville de gerne holde filmens plot hemmeligt. Det er fortsat tilfældet, efter at de har udgivet den første trailer.

Det eneste de har valgt at afsløre er, at filmens tema kommer til at være kærlighed og venskab.