Geggo afslører: Derfor holdt vi brylluppet hemmeligt for Linse

Geggo og Cengiz og bliver giftet i Las Vegas. Foto: Tv3

Der var to gode grunde til, at Geggo og Cengiz valgte at blive gift i Las Vegas.

Det skulle først have været afsløret i det seneste afsnit af 'Familien fra Bryggen,' men alligevel er det ikke gået mange forbi, at 
Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden under et intimt bryllup i Las Vegas

Parret havde i al hemmelighed valgt kun at tage datteren Alba og Geggos veninde Burger med til spillebyen. Selv Linse Kessler, som Geggo ellers deler alt med, tilsyneladende ingenting vidste. Og det var hun ikke tilfreds med. 

Det fremgik af det seneste afsnit af det populære tv-program torsdag, hvor en forvirret Linse til sin overraskelse overværede sin datters bryllup på sin telefon. 

Du kan se, Line Kesslers reaktion på datterens bryllup i klippet nedenfor. 

Nu fortæller Geggo, hvorfor ikke engang Linse måtte vide noget. 

– Vi holdte det hemmeligt af to simple årsager: 1 er fordi hun (Linse, red.) har taget røven på mig sååååå mange gange i mit liv og surpriset mig. Nu havde jeg chancen! En anden ting var fordi, det var en sjov 'mission' – at skulle prøve at holde det hemmeligt. Tro mig – hun kunne have fundet på det samme. Og fordi vi vidste, hun i sidste ende ville kunne grine af det. Sådan er min mor nemlig. I næste afsnit kan I se hendes egentlige reaktion, efter hun lige har slugt den, skriver Geggo på sin blog.

I gårsdagens program var det tydeligt, at Linse Kessler gerne ville have været med til bryllupet, og det ønskede Geggo også, skriver hun. Samtidigt påpeger hun også, at det ikke kun var hendes mor der gik glip af bryllupet. Det er lige så synd for resten af både hendes og Cengiz’ familie.

I klippet prøver Geggo brudekjoler.

Geggo fortryder ikke et sekund sit bryllup, og hun understreger, at hun blev gift for sin egen skyld. Og Linse Kessler var meget glad på datterens vegne, da overraskelsen lige havde lagt sig. 

Se eller gense det store øjeblik, hvor Geggo og Cengiz blev gift her, og læs hele Geggos blogindlæg og se flere billeder fra turen på bloggen her.

6-årig dreng bortført: 9 måneder senere er faderen ude at købe ind, da noget fanger hans blik

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip