Gift ved første blik-Michael dater ny kvinde på TV2

Selvom han netop er blevet skilt fra Christina, så ligger Michael fra Gift ved første blik ikke på den lade side. I går aftes meldte han sig spontant til en blind date med en kvinde i Go'aften Live på Tv2.

Det er mindre end en uge siden, at det sidste afsnit af DR’s populære program, ‘Gift ved første blik’ blev sendt på tv. Her fandt seerne ud af, hvilke par der gerne ville blive sammen, og hvilke par der gerne ville lade sig skille.

Et af de par der har været oftest i medierne, var det unge par Michael og Christina, der på ganske kort tid erklærede deres kærlighed og fortalte, at de elskede hinanden.

Kærligheden varede dog ikke ved, og selvom ægteparret valgte at fortsætte med at være gift i det sidste program, så skulle det ikke fortsætte sådan.

Læs også

Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

Efter programmet blev sendt i sidste uge sendte parret en skrivelse ud til medierne, hvor de forklarede, at de var gået fra hinanden, og at de gik en svær tid i møde, da Christina var blevet gravid.

Trods udsigten til at skulle blive far, har Michael ikke opgivet håbet om at finde en partner, han skal være sammen med i resten af livet. Således kunne tv-seere nemlig se Michael på en live blind-date på TV2 i går aftes.

Tidligere på dagen havde Go’aften Live skrevet et opslag på de sociale medier, hvor de søgte en mand og en kvinde til et lille dating-eksperiment. De skulle nemlig på en blind-date live i aftenens program.

Den kvindelige deltager var en kvinde ved navn Emilie Ekman, mens den mandlige deltager altså var Michael Andreasen, som de fleste danskere har fulgt på tv i løbet af de seneste seks uger.

'Ikke min type'

Ekstra Bladet har fanget den tidligere Gift ved første blik-deltager, og nu altså også blind date-deltager på Tv2, og adspurgt ham om oplevelsen.

“Jeg gik ind i 'Gift ved første blik' for at bryde med det, at man kun går op i udseendet. Så det kan godt være, at det var spændende at komme ind i studiet og snakke om dating, men det handlede også om at teste, hvad det kan gøre, at man lærer en person at kende ud fra personligheden,” fortæller han til Ekstra Bladet.

Da tiden kom til, at de to personer skulle have bindet fjernet fra øjnene og dermed se hinanden for første gang, kunne Michael alligevel mærke, at udseendet betyder meget for ham.

Selvom han følte, at Emilie var interessant, så fortalte han også, at hun ikke var hans type.

Til Ekstra Bladet fortæller Michael også, at han og Christina er blevet skilt, og at det er et helt lukket kapitel mellem de to. Derudover så ved han ikke, hvad Christina har tænkt sig at gøre mht. graviditeten.

Læs også

Vild med Dans: De forlader programmet i aften

 

 

Dagens Gossip