Harry og Williams grandfætter er personlig træner: 'Han er så lækker'

Foto: Prins Harry og William - USA Today

Prins Harry og Williams lækre grandfætter har tiltrukket sig stor opmærksom på det seneste. Det har han gjort med en træningssession på Instagram, hvor mange dog havde fokus på alt andet, end træningen.

Foruden at være 26. person i tronlinjen, er 21-årige Arthur Chatto også træner og fitnessinstruktør hos Bound Fitness i Edinburgh, som fokuserer på såvel de mentale som de fysiske sundhedsmæssige fordele ved træning.

Det skriver engelske Metro. 

Læs også

Albert og Jenna afslører: Sådan er vores forhold nu

Arthur Chatto er prinsesse Margarets, som er dronning Elizabeths lillesøster, barnebarn. Det betyder, at han er grandfætter til de to britiske prinser. 

Han tilsluttede sig virksomhedens grundlægger Kuda Tapatapa på Instagram Live til en træning. Her fik de mere opmærksomhed, end de måske havde forventet, da det har trukket overskrifter hos Tatler og Daily Mail.

Foto: Instagram

Mange af dem, der så med, syntes dog at være mere interesseret i at se videoen, end at deltage i træningen. Mange af dem efterlod også kommentarer som 'Det ser hårdt ud... Måske skal du tage trøjen af' og 'Åh gud, ja, smukt'. 

Der er også personer, der har udtalt, at deres Instagram Live-træningssessioner kan konkurrere med dem fra 'Body Coach' Joe Wicks, som har startet en succesrig serie af online træningslektioner under første lockdown i England. 

Men Kuda Tapatapa, der er grundlagde virksomheden efter at have oplevet en depression i sin tid på universitet, sagde til Metro.co.uk, at det ikke er en konkurrence: "Vi er i en helt anden verden end Joe Wicks. Joe Wicks gør sine egne ting, og vi gør vores egne ting." 

"Så al respekt til Joe Wicks, og jeg tror, at Arthur føler nøjagtigt det samme."

Foto: Instagram

I en introduktion på Instagram, har Arthur Chatto skrevet: "Jeg er personlig træner på niveau 3. Jeg er specialiseret i styrke- og udholdenhedstræning med militært fokus." 

"Jeg var heldig nok til at ro rundt om Storbritannien i sommer. Det gav mig en masse erfaring med at træne mig selv og holdet til at gennemføre den udfordrende ekspedition." 

"Jeg har fundet fysisk træning som en vigtig hjørnesten i forbedringen af min egen mentale sundhed, og det vil jeg dele med andre," skrev han ifølge Metro. 

Den 23-årige Tapatapa har udtalt sig efter, at deres træningssession ramte overskriften: "At gå viralt er fantastisk, fordi det spreder en virkelig positiv besked. Vi arbejder på at hjælpe folk med deres mentale helbred, så det er dejligt, at vi er i stand til at gøre det," lød det ifølge Metro.

Foto: Instagram

Han sagde, at han ikke er nervøs for den efterfølgende live-session, trods den ekstra opmærksomhed, da 'vi alle er kvalificerede instruktører, og vi ved alle, hvad i laver. Vi er ret spændte'. 

Han udtalte, at træning for at fremme god mental sundhed 'altid har været relevant, men det er endnu mere relevant nu, når vi ikke kan se vores kære, og vi sidder fast derhjemme.'

"Jeg synes, at det er så vigtigt, at vi prioriterer vores mentale helbred og virkelig kommer igennem den vanskelig tid sammen som et samfund," sagde han ifølge Metro. 

Han sagde også, at han 'ville få folk til at føle, at de har et sted at henvende sig til'. Hertil tilføjede han:

Læs også

Fitness-instruktør slog kæmpe prut foran 800.000 seere

"Motion er den ene ting, der rent faktisk kan få os til at føle os så meget bedre, og kan hjælpe os med at komme igennem disse vanskelige tider," sagde han også ifølge Metro. 

 

Dagens Gossip