Helt gak gak: Nu kan dit hjem komme til at dufte af KFC

Foto: KFC.com

Smid lidt brænde på pejsen, og dit hjem vil komme til at dufte af friturestegt kylling fra KFC: Sådan kan dit hjem komme til at dufte, hvis du køber et af de nye KFC-brændestykker, som restauranten netop har sat til salg på nettet.

Er du en af dem, der bare elsker mad fra KFC-restauranten, men som ikke har godt af alle de tomme kalorier. Hvis du er en af dem, så er der kommet rigtig gode nyheder, da KFC netop har lanceret et nyt produkt, der bliver solgt her i juletiden.

De sælger nemlig en KFC-brændestykker, som du kan putte ind i din brændeovn eller kamin, så hele dit hjem kommer til at dufte af dejlig friturestegt kylling.

Det lyder måske som en joke, og det er nok de færreste der ønsker, at gå rundt i juletiden, mens deres hjem dufter af frituregryde. Det er dog ikke en joke fra KFC, der satte deres første KFC-brændestykker til salg i går.

KFC 11 Urter og Krydderier-brændestykke

Brændestykket har fået det fornemme navn, KFC 11 Urter og Krydderier, og det kan købes for 125.00 kroner hos KFCfirelogs.com.

Det fungerer på den måde, at hvis du lægger brændestykket ind i din brændeovn og sætter ild til det, så vil det komme til at dufte som de lækre friturestegte kyllingestykker fra den populære kæde.

”Hos KFC har vi altid været stolte af vores rolle i at bringe de kæreste sammen omkring spisebordet med en spand af vores lækre friturestegte kylling,” udtaler Andrea Zahumensky der er marketingschef for KFC USA, inden hun tilføjer:

”Nu til denne vinter, vil vi bibringe med det vi elsker – Familie, Venner og Friturestegt kylling, samlet rundt omkring ilden med vores duftende brændestykke,” lyder det fra KFCs marketingschef.

Foto: KFC.com

Solcreme med duft af friture

Det er dog ikke første gang, at KFC forsøger sig med at putte frituredufte i produkter, hvor det egentlig ikke høre hjemme.

I 2016 gav KFC hele 3.000 flasker af Colonel Sanders Extra Crispy Solcreme, der var en ganske normal solcreme dog med den ekstra effekt, at det fik dig til at gå rundt og dufte af friturestegt kylling.

LÆS OGSÅ: Populær madblog med spændende opskrifter

”Solcreme dufter altid bare af creme. Så vi tænkte, hvorfor ikke lave en, der dufter af friturestegt kylling?” lød det dengang fra KFC’s daværende marketingschef, Kevin Hochmann.

I 2015 valgte kæden at sælge KFC-neglelak, hvor man kunne få en Hot & Spicy i rød og en Original-Recipe i en beige farve. Begge var naturligvis med smag og duft fra KFC-restauranten.

Hvad mener du? Skal du have fat i et brændestykke, så dit hjem kan dufte af friturestegt kylling juleaften?

Læs også

Sarah gør ulækkert fund hos KFC: Det ligner... hjerne

 

 

Dagens Gossip