Hjerteskærende tragedier før Anders og Torben blev født: Mistede tre børn

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Det er 50 år siden, at tvillingerne Anders og Torben blev født. Fødslen af tvillingerne fra Holstebro skete dog på baggrund af tre foregående tragedier.

Der er efterhånden ikke nogen i det danske kongerige, der ikke kender til tvillingerne Anders og Torben.

Læs også

Disse sager fik Jes Dorph-Petersen fyret fra TV2

I løbet af de sidste mange år, har danskerne nemlig kunne følge med i tvillingerne fra Holstebros’ liv. Uanset hvor i verden de to tvillinger har været, har kameraholdet fra TV2 været med, og det har typisk give en lille programserie på to afsnit hvert år.

I år har ikke været nogen undtagelse, og i går var der premiere på de nye programmer med Anders og Torben. Her kunne danskerne følge med i, hvordan tvillingerne skulle fejre deres ‘100-års fødselsdag’ da de begge to fyldte 50’.

I programserien får danskerne dog ikke noget at vide omkring, hvordan de to tvillinger blev til, men de har de tidligere fortalt til TV2, og det skete på baggrund af flere tragedier.

Mistede tre børn

Anders og Torbens forældre, Ole og Maja, havde nemlig længe ønsket sig at få børn. Flere gange blev de gravide, men uheldet var efter dem hver eneste gang.

Den første gang parret blev gravide, fik de et barn, der afgik ved døden efter få uger. Det samme var tilfældet ved barn nummer to, og det tredje barn de skulle have, havde en hjertefejl.

Da Maja var gravid for fjerde gang, blev der altså ikke taget nogen chancer, og hun blev derfor indlagt på hospitalet fire måneder før fødslen, hvor hun skulle være sengeliggende.

Ifølge TV2s artikel om de to tvillinger, så var det Anders, der blev født først og cirka 10 minutter efter kom Torben. I første omgang var det dog planen, at han skulle have heddet noget med ‘b’, men forældrene kunne ikke blive enige og så endte de på navnet Torben.

Læs også

TV 2-vært jubler: “Livet har aldrig været mere klart end nu”

 

 

Dagens Gossip