Hun er den nye 007

Foto: Shutterstock.com

Netop nu er de i færd med at filme den 25. James Bond-film. Det er dog ikke James Bond, der går under kodenavnet 007, det er i stedet Nomi, der spilles af Lashana Lynch.

Hello Miss 007. Der er lidt en anden klang til navnet, men det kan muligvis blive det, man skal vænne sig til i fremtiden, hvis man ønsker at se film med 007. 

Siden Daniel Craig annoncerede, at han ville trække sig tilbage fra rollen som den ikoniske superagent, James Bond, har der været rygtet utallige skuespillere til rollen. Idris Elba, Rami Malek, Tom Hiddleston er blot nogle af de mænd, der har været rygtet til rollen, men noget tyder altså på, at de kommende film om den hemmelige agent bliver med et mere feminint touch.

Daniel Craig har tidligere udtalt, at en kvinde burde overvejes i rollen som James Bond.

Læs også

Daniel Craig: Kvinder burde overvejes som James Bond

Når den 25. James Bond film bliver sendt i biografen til næste år, vil det allerede være med en ny agent som 007. Det britiske medie Daily Mail afslører, at skuespilleren Lashana Lynch allerede i den kommende film, vil have overtaget det ikoniske kodenavn, og det bliver dermed hende, der optræder som agent 007.

Bare rolig. Bond er stadig med

Ifølge Daily Mail skulle åbningsscenen i den kommende James Bond film være, at en stemme siger “Kom ind 007” og ind kommer altså ikke James Bond, men den karakter, som Lashana Lynch spiller.

Det betyder dog ikke, at denne eller fremtidige film vil blive uden James Bond. James Bond har nemlig trukket sig tilbage fra britiske MI6 og han bor nu på Jamaica. Da en ny global krise er ved at udspille sig, bliver James Bond dog tilkaldt for at hjælpe med at håndtere krisen.

Daniel Craig har spillet James Bond siden 2005. Foto: Shutterstock.com

Det er dog ikke kun den globale krise, som James Bond skal håndtere, han forsøger nemlig også at håndtere den nye kvindelige 007-agent, som han er yderst interesseret i. Han finder dog hurtigt ud af, at de gode gamle tricks ikke virker på den smukke intelligente kvinde, der ikke har nogen interesse i at hoppe i kanen med ham.

Fremtiden for James Bond-filmene er dog endnu uklar, og derfor kan alt ske. Daily Mail melder ikke noget ud om, hvorvidt det er planen, at Lashana Lynch skal overtage rollen som 007 permanent og dermed være hovedpersonen i de fremtidige film.

Vil 007 i fremtiden være uden ikoniske James Bond, og vil filmserien overhovedet kunne overleve uden Mr. Bond? Det er der rigtig mange, der ikke har den store tiltro til, og derfor formodes det også, at en ny mandlig skuespiller vil overtage rollen som James Bond fra Daniel Craig, hvis de altså har planer om at fortsætte.

Hvad angår Lashana Lynch, så er hun en britisk skuespiller der i den grad har tur i den. I hjemlandet fik hun debat i 2011-filmen Fast Girls, hvor hun havde en mindre rolle. Hendes helt store gennembrud fik hun dog i år, da hun spillede Maria Rambeau i Captain Marvel-filmen.

Netop nu er hun så i færd med at spille Nomi som agent 007 i Bond 25, mens hun ifølge IMDB skal spille Agent 355 i tv-serien Y, der først starter med at filme senere.

Læs også

Åh nej: Hvad skal vi nu lave fredag kl. 19. Ikke mere Disney Sjov?

 

 

Dagens Gossip