Ingen bikini-bridge her: Mascha Vang viser "bikini-floden"

Selv for en babe som Mascha Vang, der mere eller mindre lever af at give andre mindreværdkomplekser, er der grænser. Reality-stjernen har kæmpe for at at få sin hotte krop tilbage, efter hun blev mor, men hun mener bestemt ikke, at bikini-bridge er noget piger bør stræbe efter.

- Fuck bikini-bridge piger! Jeg fylder altså også hele "floden" ud, skriver hun på Facebook.

Samtidig holder hun sig naturligvis ikke tilbage for at vise sig egen krop frem. Kommentaren er tilknyttet et billede af Mascha i bikini-trusser. Og selv om der altså er "godt med vand i floden", så viser billedet også stramt maveskind og en knivskarp bikinilinje.

LÆS OGSÅ: Se den her: Mascha Vang vrider sig i hed lingeri-video

Nu er spørgsmålet så bare, hvem Mascha egentlig skælder ud på?

Bikini-bridge er et udtryk, de fleste først har stiftet bekendskab til i løbet af de par seneste uger. Det dukkede op i mikroblog-universet Tumblr og på online forummet 4Chan, hvor det blev præsenteret som den seneste nye trend, som kvinder udsatte sig selv for.

Hurtigt fulgte også tweets om fænomenet fra mega-stjerner som Justin Bieber og Harry Styles.

Men det hele viste sig dog at være fup og skabt af en lille gruppe internet-trolls, der ved hjælp af et par falske kendis-updates, fik alverdens medier med på historien. Det skriver The Telegraph.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Også her hjemme hoppede blandt andet Go' morgen Danmark med på historien, og eksperter var i studiet, hvor de utrykte deres store bekymring over fænomenet.

Mascha Vang er altså langt fra den eneste, som er hoppet i med begge ben og er faldet for fup-nummeret. Men hvis det betyder, at hun lægger flere bikini-billeder ud af sig selv. Skal vi så ikke bare lade hende blive i troen?

Se Maschas "bikini-flod" herunder:  

 

Dagens Gossip