Kæmpe UPS: Datingprogram sender to mænd til ø, hvor homoseksualitet straffes med fængsel

To mænd måtte skjule deres seksualitet, da de blev sendt på en ferie, de havde vundet gennem datingprogrammet ‘Blind Date’. Det viste sig nemlig, at det er forbudt at være homoseksuel på øen, og det kunne straffes med fængsel.

Datingprogrammer og reality-tv er noget af det, der hitter allermest i øjeblikket. I Danmark har vi for ganske nyligt hentet programmet ‘Date mig Nøgen’ fra England, og måske går der heller ikke længe, før danskerne også prøver sig af med det britiske program, ‘Blind Date’

Forhåbentlig ender de ikke med at lave den samme fejl, som folkene bag programmet i England lavede for nyligt, da de skulle sende to biseksuelle mænd af sted på ferie. Det viste sig nemlig, at homoseksualitet var ulovligt, og de to mænd kunne risikere op til 10 års fængsel.

“Hvad fanden??”

Jordan Shannon var deltageren i ‘Blind Date’ der ud fra informationer skulle vælge en af tre personer at tage på date med. Han endte med at vælge den mandlige model Jesse Drew.

Alt virkede til at være fryd og gammen, og de to mænd kunne nu glæde sig til, at de skulle lære hinanden bedre at kende på en ferie, som tv-kanalen betalte for. De blev sendt af sted mod de caribiske øer, hvor destinationen lød på Saint Lucia.

Læs også

Advarsel mod "ren-ovn-trick": Jysk mor ligger i koma

Da de landede så de frem til en uge på en romantisk ø, men der gik ikke længe, før lykkerusen blev erstattet af skræk. På vej til hotellet fik de nemlig besked om, at det er ulovligt at have sex med det samme køn, og at det kunne straffes med fængsel.

“Jeg anede det ikke, indtil vi fik det at vide på vej mod hotellet. Jeg tænkte ‘Hvad fanden?’ lød det fra Jordan Shannon ifølge mediet Dailystar inden han fortsatte.

“Den kvindelige hotelvagt fortalte os, at de fleste homoseksuelle mænd blev i skabet, da det er ulovligt og kan straffes med op til 10 års fængsel, hvis man bliver fanget,” lød det fra deltagere.

De to mænd nåede dog at have et hyggeligt ophold, uden at de endte i fængsel, men det gav alligevel røde øre hos tv-kanalen.

“Det var ikke noget, vi var klar over, og vi tager fat i produktionsselskabet omkring det,” lød det fra en talskvinde fra Channel 5, hvor programmet blev sendt.

Hvad er Blind Date?

Blind Date er et gammelt britisk tv-program, der havde premiere på den britiske tv-kanal ITV den 30. november 1985. Programmet løb indtil den 31. maj 2003. Det blev genlanceret i 2017 på Channel 5 med tv-værten Paul O’Grady.

I programmet kommer en håbefuld deltager ind i et tv-studie, hvor det blot er et lille gardin der adskiller personen fra de tre personer, der kan udvælges til en date. Deltageren har mulighed for at stille spørgsmål, som de tre personer bag forhænget så får lov til at svare på.

Deltageren skal til sidst udvælge hvem af de tre personer, som han/hun gerne vil på date med. Programmet kaldes ‘Blind Date’ da deltageren ikke har mulighed for fysisk at se, hvem der bliver udvalgt til en date. Der vælges altså udelukkende efter stemmen og personligheden.

Programmet med Jordan og Jesse er første gang nogensinde, at ‘Blind Date’ har lavet en udgave, hvor deltagerne er biseksuelle.

Læs også

Årets klaphat: Filmede politiet mens han kørte forbi - Blev stoppet med masse af narko på sig

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip