Kaldes årets mest uhyggelige film - vil få dig til at skide i bukserne af skræk

webmaster

371 uger siden

|

09/06/2017
Underholdning
Skide i bukserne
“It Comes At Night” bliver kaldt årets mest uhyggelige film og giver filmanmelderne mere end bare kuldegysninger.
Gyserfilmen ”It Comes At Night” indtager de danske biograflærreder d.15. juni, og dem, der tør købe billetter, kan godt forberede sig på at bore sig ned i biografsædet af ren skræk.

Dagens topnyheder

Meldinger fra filmanmeldere og publikum verden over tyder nemlig på, at filmen er mere end almindelig uhyggelig. 

”Skræmmende”, ”dybt urovækkende” og ”årets uhyggeligste film” er bare nogle af de ord, anmelderne bruger om den 97 minutter lange film, der gør det svært for publikum at opretholde en normal puls. 

På hjemmesiden ign.com, der beskæftiger sig med underholdning, skriver anmelderen blandt andet, at hele hans krop rystede flere timer efter, han forlod biografens mørke. 

Se traileren til ”It Comes At Night” her:

The Daily Beasts filmanmelder Nick Shager understreger også, at de rædselsvækkende scener i “It Comes At Night” kan presse al livskraft ud af dig. 

Også vores norske naboer er vilde med filmens niveau af uhygge, og således skriver dagbladet.no i deres anmeldelse, at det er intet mindre end årets gyser, mens The Rolling Stone lover dig, at en billet til filmens niveau af rædsel gør dig høj af rædsel

”It Comes At Night”  følger en familie, der har isoleret sig dybt inde i en skov, fordi en rædselsvækkende trussel terroriserer verden.

Men en dag bliver deres stille tilværelse forstyrret, da en anden desperat familie, ledet af en ung mand, søger tilflugt hos dem – og så begynder uhyggen for alvor at brede sig.  

På rollelisten er bl.a. af Riley Keough, som er med i Lars von Triers kommende seriemorder-film The House That Jack Built. 28-årige Riley er barnebarn af ingen ringere end Elvis Presley, men i et interview med Fox News har hun tidligere udtalt, at hun ikke føler et særligt forventningspres på grund af hendes berømte bedstefar. 

”Jeg prøver bare at spille prøve bare at spille skuespil,” udtalte den smukke skuespillerinde.”Jeg tror måske, jeg ville være lidt mere presset, hvis jeg var musiker.”