Kim Kardashian gør det igen: Viser de skønne former frem i stram kjole

Foto: Shutterstock

KUWTK-stjernen har aldrig været bleg for at forkæle hendes følgere - og nu gør hun det igen.

Det kan godt være, at Kim Kardashian er blevet 42 år, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke er bleg for at forkæle hendes følgere - og det viser hun endnu engang.  

For selvom Kim Kardashian kan bryste sig af både at være model, influencer og forretningskvinde, så render hun også rundt med en stor bagdel, og et særdeles flot frontparti. 

Og selvom den 42-årige TV-personlighed først blev kendt som Paris Hiltons ven og stylist, så tog hendes berømmelse altså for alvor fart, da et såkaldt 'sextape' med hende og hendes daværende kæreste, Ray J, blev lækket på de sociale medier. 

Siden har man kunne følge hende i det populære tv-show 'Keeping Up with Kardashians' (KUWTK) og på sociale medier som Instagram (@kimkardashian), hvor hun har imponerende 336 millioner følgere. 

Og det er netop på det populære sociale medie, at hun benytter lejligheden til at ‘flashe’ hendes flotte krop. 

Men selvom det ikke er første gang, at hun viser den frem, så er det tilsyneladende noget, som hendes følgere er ellevilde med. 

Billedet, hvor hun står og praler med sin sensationelle figur i en stram sølvkjole, har i skrivende stund fået over 2.200.000 likes på blot 16 timer. 

Til billedet skriver Kim Kardashian: 

“when life gets blurry…adjust your focus”. 

Du kan se det flotte billede herunder: 

Foto: Instagram

 

 

Dagens Gossip