Netflix 'snyder' danskere for mange film og serier: Sådan kan du se dem alle

De fleste er bekendte med, at der er forskelligt indhold på Netflix alt efter hvilket land mand bor i. Men de færreste ved, at danskere bosat i Danmark faktisk ikke får vist alt det indhold, som man kan se på Netflix. Herunder får du hjælp.

8.000 danskere får en besked fra politiet i dag, er du en af dem?

Når man modtager en besked fra politiet i ens e-boks, så er det ofte ensbetydende med en dyr hilsen. I dag får 8.000 danskere en hilsen, men der er ikke nogen faktura med. Tværtimod skal du gøre politiet en tjeneste.

Sikkerhedsbøjlen virkede ikke: 12-årig dreng faldt ud af forlystelse

En 12-årig dreng kommer ikke til at gå de næste otte uger, som følge af en tragisk ulykke i en forlystelsespark.

Advarsel: Nu er dansk hund også på mystisk vis død! - Vær opmærksom på disse symptomer

I Norge er mere end 20 hunde pludseligt døde af en mærkelig sygdom, og nu er en dansk hund død af en sygdom, hvor symptomerne minder om dem i Norge. En dansk dyreklinik har derfor været ude at advare hundejere i Danmark

Kommende brud raser over vielsesring: Jeg vil ikke have den lille lorte-ring

En kvinde er så utilfreds med den lille forlovelsesring, hun har fået af min kommende mand, at hun har spurgt nettet til råds. Kan hun tillade sig at være utilfreds over størrelsen på ringen.

Hund slikkede på sin ejer: Nu har hun mistet både arme og ben

En kvinde lod sin schæferhund slikke på hende, og det fik alvorlige konsekvenser. Hun skulle opererees otte gange, og hun mistede både sine arme og ben.

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

Har du problemer med høfeber i løbet af sommeren? Måske dette simple trick kan hjælpe dig, så du ikke lider, mens alle andre nyder det gode vejr.

Farligt: Se hvad der sker med din krop, hvis du sover med ventilatoren tændt

Det kan være nok så behageligt at sove med en ventilator i løbet af en varm sommeraften, men morgenen efter er det sjældent sjovt. Herunder kan du se, hvad der kan ske med din krop, hvis du falder i søvn med en tændt ventilator.

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

22-årige Tabita Thinggaard fra Randers er vokset op med Jehovas Vidner, en tro hun dog ikke længere følger. Hun var dog nødt til at begå en synd, hvis hun gerne ville slippe fri. Det fortæller hun i Ekstra Bladets 'Ex on the beach-studie'

Linse i stor sorg: Så dårligt har min pige det

Der er ingen tvivl om at dyr og i særdeleshed hunde betyder utroligt meget for Linse Kessler.

Nøgen mand på scooter har fået folk til at spærre øjnene op: Kan du se detaljen?

Det vides ikke præcist, hvor det mystiske billede stammer fra.

Ad 728x90