Line Hoffmeyer afslører: Store ting i vente

Skrevet af Kamille Isaksen

07/02/2024
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
De to turtelduer har taget en stor beslutning sammen.

Mest læste i dag

Efter næsten to årtier med minder og øjeblikke under dette tag, har Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer taget en stor beslutning. Parret har officielt valgt at sætte deres hus til salg, et hjem der ikke kun har været en bolig, men et kærlighedsfyldt samlingspunkt for dem begge.

I et følelsesladet Instagram-opslag deler Line Hoffmeyer nyheden og reflekterer over beslutningen om at sælge huset, som Lasse Rimmer erhvervede for næsten 20 år siden. "Det har krævet en hel del tilløb og et par lige-ved-og-næsten-gange, men nu har vi gjort det. Sat Lasses hus til salg," skriver Line Hoffmeyer. Hun beskriver huset som et sted, der rummer uendeligt meget karakter, historie, romantik og idyl, og som har været rammen om deres liv sammen i de seneste seks år.

Line Hoffmeyer lægger ikke skjul på sin stærke tilknytning til hjemmet, som har været hendes længste bopæl i voksenlivet, bortset fra hendes barndomshjem. "Det er derfor med en vis portion vemod, at vi nu har trykket på knappen og altså endeligt sat det helt officielt til salg," tilføjer hun. 

Trods vemodigheden ser parret frem til at starte et nyt kapitel og er klar til at finde et nyt fælles hjem, hvor de kan skabe nye minder.

Ifølge salgsannoncen, der er tilgængelig på Danbolig, er huset sat til salg for 5.095.000 kroner. Huset, som ligger ideelt placeret 300 meter fra badestrand og skov, men samtidig kun 25 minutter fra Rådhuspladsen i København, er beskrevet som en "københavnerforstadsperle" og "best of both worlds." 

Line Hoffmeyer håber at finde de helt rigtige mennesker til at overtage kærligheden for deres hjem.