Luksusfælden i aften: Heidi frygter sin mand

Foto: TV3

Det er et af de mest kontroversielle afsnit af Luksusfælden, der bliver sendt i aften, når der igen er premiere på programmet. Sådan lyder det fra en af eksperterne.

Så er det endelig blevet tid. Luksusfælden vender tilbage med premiereafsnittet i aften, hvor eksperterne Kenneth og Mette er taget turen til Farsø. Her skal de hjælpe ægteparret Heidi og Carsten, hvor det dog hurtigt viser sig, at det er Heidi, der har brug for mest hjælp.

Hun er nemlig gået bag om ryggen på sin mand, og hun har optaget kviklån for intet mindre end 50.000 kroner. Det er Carsten naturligvis meget vred over,  og han har fortalt, at han vil smide Heidi ud, hvis hun lyver for ham.

Heidi har dog ikke fortalt Carsten hele sandheden. Gør hun det i aftenens afsnit?

Luksusfælden eller gaden

Der er rigtig meget på spil, og allerede inden programmet er blevet sendt, har eksperterne udtalt, at premiereafsnittet er et af de mest kontroversielle programmer, de nogensinde har filmet i de 24 sæsoner, hvor Luksusfælden har eksisteret.

Heidi var dog tvunget til at deltage i programmet, for hvis hun ikke gjorde det, så var det helt sikkert, at hun ikke længere var velkommen i sit hjem længere.

Det er dog ikke kun Heidi, der kommer under tøflen hos eksperterne. Det gør Heidis mand Carsten også, for de mener ikke, at hans taktik med trusler og frygt, er den rette måde at håndtere det på.

Det forsøger de at få ham til at indse, hvilket du kan se i dette klip.

Du kan se det kontroversielle program i aften klokken 20.00 på TV3.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip