Luksusfælden: Mikkel får 17.000 kr. og bor tre steder, men betaler ikke husleje

Foto: TV3

Luksusfældens eksperterne skal i denne uge forsøge at gøre en 'dreng' til en mand, da Mikkel slet ikke tager noget ansvar. Han har cirka 17.000 kr. hver måned, men han betaler ikke husleje og han lader kæresten stå for alt.

Vi er godt inde i denne sæson af Luksusfælden, og eksperterne har været på vidt forskellige opgaver, hvor de stort set alle gange har formået at hjælpe de økonomisk ramte danskere.

I aften skal eksperterne et smut til Ulfborg, hvor de skal forsøge at hjælpe 23-årige Steffanie og hendes 23-årige kæreste Mikkel. Det er dog hovedsageligt Mikkel, der har et problem, da han ikke mener, at han har økonomi til noget som helst.

Læs også

Mest vanvittige afsnit af Luksusfælden nogensinde: Hvad har i tilkaldt os for?

Mikkel bor faktisk tre steder. Af og til hos sin familie, andre gange på den skole hvor han er i lærer og faktisk får sin mad betalt, og andre gange hos kæresten Steffanie, hvor han ikke har råd til at betale husleje.

Eller har han?

Steffanie kræver blot 500 kroner i husleje om måneden, men det mener Mikkel altså ikke, at han kan finde. Mikkel er dog fuld af fup, for eksperterne finder nemlig frem til, at Mikkel i gennemsnit hver måned har haft 17.000 kroner mellem hænderne.

Det kommer som et stort chok for Steffanie, der ikke kan forstå, hvordan Mikkel kan have så mange penge hver måned, når han ikke kan betale for noget som helst.

Ud af de 17.000 bruger Mikkel intet mindre end 11.000 kroner på diverseposten. Det dækker hans besøg i byggemarkeder, indkøb af elektronik og onlinespil.

Mikkel har også en dårlig vane med at låne penge ud til sine venner, hvilket åbenbart kommer før det, at betale de 500 kroner i husleje til sin kæreste.

Læs også

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

Det helt store chok, er dog ikke Mikkels store forbrug, men da eksperterne afslører, at Mikkel ikke har betalt forsikring på sin bil i det sidste halve år. Det får store konsekvenser, for det koster nemlig en bøde på 250 kroner hver dag, indtil forsikringen er betalt. Foruden den store gæld, der hober sig op, så betyder det også, at Mikkel kan stå med en kæmpe gæld, hvis han kører galt.

Det store spørgsmål i aftenens program er, om Mikkel er klar til at skille sig af med sin bil og tage ansvar som voksen, eller om Steffanie i stedet vinker farvel til sin kæreste.

Du får svaret i aftenens program af Luksusfælden klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Udspekulerede Lene fra Luksusfælden: Sådan går det hende i dag

Populære synonymer

Efter synonym - Efter betyder omtrent det samme som Derefter. Se alle synonym for efter her.

Modsætning synonym - Modsætning betyder omtrent det samme som Kontrast. Se alle synonym for modsætning her.

Ifølge synonym - Ifølge betyder omtrent det samme som Efter. Se alle synonym for ifølge her.

 

Dagens Gossip