Luksusfælden: Slik og junkfood for 66.000 kroner. Sådan går det dem nu

Foto: Tv3

Luksusfælden skulle i går hjælpe Steffanie og Mikkel med at få deres økonomi på rette spor, så især Steffanie ikke skulle stå med alt selv. Her kan du læse om, hvordan det går parret i dag.

Det havde de særligt gjort, fordi Mikkel ikke havde styr på sin økonomi, og dermed slet ikke kunne bidrage til nogle af udgifterne. Eksempelvis boede han mere eller mindre tre forskellige steder, men han betalte ikke husleje et eneste sted, og han kunne ikke finde 500 kroner om måneden til Steffanie, selvom han i gennemsnit havde 17.000 kroner mellem hænderne hver måned.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

23.000 kroner har han brugt på slik og 43.000 kroner, har han brugt på junkfood i løbet af det seneste år. Derfor er Mikkels højeste post også på diverseposten, hvor han bruger over 11.000 kroner om måneden.

Eksperterne var nødt til at hjælpe det ulykkelige par, hvis de skulle have en fremtid sammen, for det kunne ikke fortsætte, hvis Mikkel fortsatte sin løse tilgang til økonomien.

Efter programmet blev sendt i går aftes, har mediet Nyheder24 taget en snak med Steffanie, og hun fortæller, at hun blev decideret sur, da eksperterne kunne fortælle, at Mikkel fint havde råd til at hjælpe sin lillesøster, men ikke betale husleje til Steffanie.

“Jeg synes, at det var lidt mærkeligt, for han hjalp jo, sin lillesøster på det tidspunkt – jeg tror, at det var med 5000, men han kunne ikke lige give 500 kroner til mig til husleje. Der må jeg sige, at der blev jeg lidt sur indvendig,” fortæller hun til Nyheder24.

Vi spiser ikke slik længere

En af de største laster som parret led, var deres store forbrug af slik og junkfood, og det var de nødt til at sætte en stopper for, hvis de gerne ville have en sund økonomi.

Steffanie fortæller til Nyheder24, at de har fået styr på det, og at de meget sjældent spiser slik og burgere.

“Vi har faktisk ikke rigtigt købt slik i lang tid. Mikkel har lange arbejdsdage, så det er ikke altid, at han kommer hjem, og der er ikke så meget tid til at hygge om aftenen længere. Han tager bare noget mad, og går i seng, for så at stå op igen klokken 6 om morgenen næste dag. Vi køber ikke rigtig slik og chips mere. Og heller ikke burgere,” fortæller hun.

Steffanie afslører også til mediet, at deres forhold går op og ned, men at det er langt bedre end tidligere. Til gengæld har hun fortsat svært ved at sige fra over for Mikkel, men det er noget, som hun øver sig på.

Læs også

Udspekulerede Lene fra Luksusfælden: Sådan går det hende i dag

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip