Mads Mikkelsen var ved at spolere hel James Bond-film

Foto: Jeff Pachoud/AFP/Ritzau Scanpix

Mads Mikkelsen kommer med en ny afsløring, hvor han fortæller, at han var tæt på at spolere en hel James Bond-film.

I løbet af de seneste måneder har der været mange interviews med Mads Mikkelsen, hvor han har fortalt ud om detaljer fra James Bond-filmen, ‘Casino Royale’ hvor han spillede den onde skurk Le Chiffre med det blødende øje.

Tidligere har Mads Mikkelsen blandt andet fortalt om torturscenen, hvor han var utroligt tæt på at ramme Daniel Craigs ædlere dele med et metalstykke.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Heldigvis for Daniel Craig skete dette dog ikke.

Til gengæld åbner Mads MIkkelsen mere op for posen i et nyt interview, hvor han fortæller, at han faktisk var meget tæt på at spolere hele filmen. Endda inden han officielt havde fået rollen.

Glemte det på flyet

Til det amerikanske medie Volture fortæller han nemlig, at han havde modtaget manuskriptet til filmen forud for castingen, og han havde medbragt det på flyet.

Han faldt i søvn, og da han vågnede igen, forlod han flyet uden manuskriptet. 

Da han kom i tanke om det, vendte han hurtigt om, men folkene i lufthavnen ville ikke lukke ham tilbage på flyet, og dermed mistede han sit manuskript.

“Jeg er hele grunden til, at de trykker ens navn på manuskriptet, for de prøver at undgå præcis sådan nogle situationer. Jeg havde forladt flyet og var gået et minuts tid, før det gik op for mig. Jeg gik i panik. Jeg gik tilbage, men de ville ikke lukke mig ind igen,” fortæller Mads Mikkelsen til mediet, inden han fortsætter:

“Men jeg tror bare, at jeg var heldig, at der var en, der gjorde rent ombord, som smed det ud. Det havde været en katastrofe, hvis det var endt på forsiden af The Sun” slutter han.

I samme interview fortæller Mads Mikkelsen også, at han og Daniel Craig ville tage torturscenen længere end først beregnet. De talte nemlig om, at de skulle skære i Daniel Craig, men det ville instruktøren Martin Campbell ikke godkende.

“Det her er en Bond-film. Vi kan ikke gøre det der,” lød det fra ham.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip