Mand bliver træt af skrigende møgunge i køen og køber alle tærterne

Senest gik det ud over en mand på en Burger King-restaurant i USA, da han stod i kø til betjening. Bag ham stod nemlig en mor med sit skrigende og plagende barn.

Ifølge mandens indlæg på det sociale medie reddit.com, så gav ungens skrigeri ham enorm hovedpine, så da det uregerlige barn skreg “I want some fucking pie!” (Jeg vil have fucking tærte, red.), blev det for meget for den gnavne kunde.

LÆS OGSÅ: Stop så: 10 vaner forældre skal droppe

For at hævne sig på skrigeballonen, bad han derfor om at købe alle de æbletærter, de havde tilbage. Han endte med at måtte betale for 23 æbletærter, og dermed var der totalt udsolgt.

Så da den plagede mor øjeblikke senere ville bestille æbletærte til sin søn, måtte hun konstatere, at der ikke var flere, og dermed var der ikke noget, der kunne dulme skrigeriet.

Da ekspedienten pegede på den frydepulde tærtespiser, sendte moderen ham derfor et par stikkende dræberøjne, mens han langsomt, men frydefuldt gik ud af restauranten.

Du kan læse hele det underholdende indlæg herunder: 

"Det viser sig, at det gik så langsomt, fordi de var igang med at oplære en ny ved kassen. Det eneste jeg kunne tænke på var, hvordan disse mennesker bag mig ødelagde min frokostpause og gav mig hovedpine. Derfor besluttede jeg, at ødelægge deres dag og bestilte alle de tærter, de havde tilbage. Det viser sig, der var 23 tilbage, så jeg tager min mad og går mod udgangen. Øjeblikke efter hører jeg kvinden skrige: “hvad mener du med, I ikke har flere tærter? Hvem købte dem?” Jeg vender mig rundt, og ser kasseekspedienten peger på mig, mens kvinden sender mig dræberblikket. Jeg står der bare og tager så en tærte op af posen, som jeg begynder at spise, mens jeg kigger tilbage på hende. Hun begynder at løbe hen mod mig, men kan ikke komme forbi alle menneskerne i køen, så jeg vender mig om og går langsomt derfra."

Fra reddit.com indlægget "offmychest"

Verdens højeste mand er død: Ekstrem vokseværk slog ham ihjel.

 

 

Dagens Gossip