Mor fanger 2-årig i at gøre ulækker ting med tandbørsten

Foto: Facebook / Family Lowdown Tips & Ideas

Har man selv et barn, eller hvis man har flere, så vil man umiddelbart kunne bekræfte, at det er hårdt arbejde. Det hele er dog det værd, når man har sine små momenter, hvilket en mor for nylig havde med sin søn.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der er stor forskel, hvis man har en lille en derhjemme, eller hvis man har en teenager, der er begyndt at blive mere selvstændig i hverdagen. 

Det kan man naturligvis ikke forvente, at de helt små er, selvom de ofte elsker at udforske hele huset. Det kan derfor være en god idé, at man lige lægger diverse ting og sager væk, så de ikke får fingrene i dem.

Læs også

Kvinde idømt fængsel: Smuglede livsfarlig genstand i skeden

Det gælder åbenbart også tandbørsten, hvilket en mor, der fangede sin lille dreng i momentet, kan bekræfte, selvom hun umiddelbart er glad for, at hun opdagede, hvad han brugte den til, da hun ellers ville fortsætte med at leve i udvidenheden om, hvor den har været henne. 

Hun har i hvert fald delt sin historie, og hun opdagede hurtigt, at det havde fået masser af opmærksomhed. 

Det gælder især i Facebook-gruppen "Family Lowdown Tips & Ideas", hvor hun har delt nogle billeder samt en video af sin to-årige søn, der har fået sine små pilfingre i mors tandbørste. 

Det er dog ikke det hele. Hun er mere forbavset over, hvad han bruger tandbørsten til, mens han står med sit meget kække smil. 

Han bruger den såmænd til at skrubbe, men det er ikke tænderne, der får en god omgang med børsten, men derimod toiletkummen, som han ser ud til at være godt i gang med at skure.

"Det her er bare min to-årige, der gør toilettet rent med min tandbørste," skriver hun til et kort videoklip, som hun har uploadet i Facebook-gruppen. 

Som tidligere nævnt, så ser han mildest talt meget tilfreds ud, mens han står med sin mors tandbørste, og det har fået mange forældre frem fra deres gemmested, da mange skriver i kommentarfeltet, at de kan relatere til situationen.

"I det mindste tog du ham på fersk gerning. Kan man andet end at elske dem?," skriver én i kommentarfeltet. 

"Jeg har det som om, at det her ikke er første gang, og du har haft toiletvand i munden," tilføjer en anden. 

Læs også

Nu taler Nikolaj Stokholm ud om kæmpe brandert ved Zulu Awards

 

Dagens Gossip