Natacha Nikita kæmper i skolen : - Jeg er ikke så dum

Det har længe naget den 22-årige Natacha Nikita, at hun blev beskrevet som uintelligent i en rapport fra kommunen, da hendes hendes lille søn Remi blev fjernet i 2012.

Det image har Natacha Nikita, som er kendt fra rapportageserien "De unge mødre", gennem længere tid prøvet at slippe af med.

For tiden knokler den unge mor, som døjer med ordblindhed, på HF på Fyn for at bevise, at hun ikke er dum.

Det skriver Ude og Hjemme.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Og den indsats har båret frugt. Siden januar har Natacha Nikita fulgt et HF-forløb, og det er blevet til fire 10-taller indtil videre.

De høje karakterer, som er faldet i dansk og erhvervsøkonomi, har gjort stort indtryk på Natacha Nikita.  

-For mig var det bare så stort. Det føltes som en kæmpe sejr, for jeg har jo fået af vide, at jeg var dum og at jeg aldrig kunne klare det her forløb, siger Natacha Nikita til Ude og Hjemme.

Selvom det har været hårdt for den unge mor, har hun været fast besluttet på at klare HF af særlig en bestemt grund. Nemlig sønnen Remi.

LÆS OGSÅ: Natascha Nikita fra De Unge Mødre: Min søn kommer hjem i dag 

-Jeg gør det for Remi. Han skal være stolt af sin mor. Jeg har set en del gå helt ned, når de får fjernet et barn. De oplever så dyb en sorg, at de ikke kommer videre. Jeg sagde til mig selv, at jeg var nødt til at komme videre. Det ville ikke være godt for Remi, hvis jeg gik ned i et hul, siger hun til Ude og Hjemme.

Der gik et år fra Remi blev tvangsfjernet til, at Natacha Nikita følte sig nok ovenpå til at gå i skole. I dag har den 22-årige mor kun sparsomt samvær med sin søn.

Det krævede en stor indsats fra den unge mor at vende tilbage på skolebænken og se klassekammeraterne i øjnene. I dag er Natacha meget glad for, at hun tog springet, selvom hun var bange for at høre omverdenens kommentarer.

-Det har været så fedt. Der er faktisk noget, jeg er god til. Jeg er ikke så dum, siger Natacha Nikita.

 

Dagens Gossip