Du har manglet den hele dit liv: Nu kan du købe denne længe ventede hovedhængekøje

Du kender det måske, hvis du har været ude at flyve en længere tur: Du sætter dig til rette. Du kan leve med den manglende benplads. Du kan justere sædet, så du læner din overkrop okay langt tilbage til, at du kan fingere en form for soveposition. Men så er der hovedet….

Skal du lægge det op ad den fremmede mand til venstre for dig?

Eller få hold i nakken ved at ”putte” det op af din partner eller ven, der sidder til højre for dig? Han risikerer i så fald at få savl på skulderen...

Du har ikke noget valg. Du ender med at sidde og nikke i søvne, og hver gang, du rigtigt slapper af, vågner du med et spjæt, fordi din store krydder falder ned mod brystet.

Men nu er der et klogt hoved, amerikaneren Paula Blankenship, der muligvis har løst dette førsteverdensproblem:

Hoved-hængekøjen er med andre ord opfundet.

Læs også: Stop alt, hvad du foretager dig: Nu kan du købe rosévin-chokolade

”NodPod” er således lanceret på opstartssitet Kickstarter for nye produkter, og er det geniale svar på flypassagerers årelange bønner om at holde hovedet i en cirka 90 graders vinkel fra brystet, så man kan sove, næsten som hvis man lå i en seng.

Hovedhængekøjen kan bruges på et fly, men er også egnet til sæderne i en bil (lad nu være med at køre med den på, ikke?), tog, kontorstolen… Og så er den naturligvis ikke i vejen for ham eller hende, der sidder bag ved dig – de kan stadig se den lille skærm på flysædet bag dig.

Produktet er på kort tid blevet så populært, at der er indsamlet over det dobbelte af det beløb, det kræver at sætte det i produktion og shippe det afsted til de kunder, der allerede har vist interesse og bestilt det via sitet. 

Dermed kan de forvente at kunne holde hovedet højt under flyture fra oktober af. 

Læs også: Frida og Jacob har droppet hus og job: Rejser verden rundt hver dag i en "husbil"

 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler: