Ligestilling: Nyt Matador-spil giver kæmpe fordel til kvinder

Foto: Katrine Damkjær/Ritzau Scanpix

Hvis man har planer om at købe det hele nye Monopoly-spil, så skal man være forberedt på, at kvinder har en stor fordel i spillet. De tjener nemlig flere penge end mænd.

Der er intet som et spil matador, der kan samle hele familien. Internationalt kendes spillet som Monopoly, og her er det typisk Mr. Monopoly, der er hovedpersonen i spillet.

Det kommer til at ændre sig i et helt nyt spil, der hedder Miss Monopoly, som er en helt ny og særlig udgave, der skal sætte fokus og hylde kvindelige opfindere og entreprenører.

Læs også

Regeringsnotat: Prisstigning på cigaretter er på vej - Det kommer de til at koste

Det lader dog ikke til at være et spil, som hele familien kan samle sig om, uden at det bliver unfair for familiens mænd at være med. Det er nemlig sådan, at den største fordel i det nye Monopoly-spil er, at kvinder tjener mere end mænd.

Spillet brander nemlig sig selv med teksten ‘Det første spil, hvor kvinder tjener mere end mænd’ og det ses blandt andet, når man rykker forbi start. I det normale spil vil alle personer få 2.000 kroner, men i det nye spil, vil kvindelige spillere modtage 2.400 kroner, mens mandlige spillere vil modtage de sædvanlige 2.000 kroner.

Nu kan man købe ting, som kvinder står bag

“Et sjovt nyt spil, der skaber en verden, hvor kvinder har en fordel, som kun mænd ofte nyder,” sådan lyder det blandt andet fra spilles skabere, Hasbro, der står bag en lang række populære spil.

De kommer dog med en lille opmuntring til mænd, så de ikke skal føle sig helt udenfor.

“Men bare rolig, hvis mænd spillerne kortene rigtigt, kan de også tjene flere penge,” lyder det fra skaberne.

Hvor man i fleste Matador og Monopoly spil skal købe boliger og butikker, så er det noget helt andet, man skal bruge penge på i den nye udgave. Spillerne skal nemlig købe ‘Ting der ikke ville eksistere, hvis det ikke var på grund af en innovativ kvinde, der opfandt dem,” lyder det.

Hvad siger du til det nye Miss Monopoly-spil. Er det noget for dig, eller vil du hellere holde dig til det gode gamle klassiske matador?

Læs også

Mest vanvittige afsnit af Luksusfælden nogensinde: Hvad har i tilkaldt os for?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip