One Direction-stjerne afviser bøsserygter

Rygterne om One Direction-stjernen Harry Styles’ seksualitet har nu nået et niveau, hvor sangeren siger fra. Han fastslår, at han hverken er bøsse eller biseksuel.

Styles forfølges af mediespekulationer, der især kredser om hans forhold til den åbent homoseksuelle britiske radiovært Nick Grimshaw, og nu sætter popstjernen tingene på plads. De to unge mænd er bare gode venner, fastslår han.

»Vi dater ikke. Vi er kun venner«, siger Styles i et åbenhjertigt interview med det britiske mandeblad GQ og fortsætter: »Biseksuel? Det er heller ikke lige mig. Jeg er ret overbevist om, at jeg kun er til piger«.

Den 19-årige sanger fortæller også, at han normalt er ligeglad med, hvad der skrives om hans kærligedsliv: »Nogle af rygterne er meget sjove og andre er direkte latterlige. Der er dog nogle historier, som irriterer mig, men jeg vil nødigt fremstå som en konstant utilfreds brokkerøv«,siger Styles og forklarer, at han har det svært med kendisser, som hele tiden går på Twitter med berigtigelser.

»Det vil jeg helst ikke, men man kan selvfølgelig blive drevet til det«, siger sangeren og forklarer, at der må være en grænse. »Hvis man lever i et fast forhold og der skrives noget slemt om éns partner, så er det, rygterne bliver træls«, slutter Styles.

 

Dagens Gossip