Roberts datter var hysterisk i supermarked: 20 minutter senere bankede politiet på Roberts dør

Foto: Privat

En lille pige flippede ud i et supermarked, da hun ikke kunne få den madkasse, hun ønskede. Dagen efter bankede politiet på familiens dør.

I Bridgend i det sydlige Wales bor 41-årige Robert Davies sammen med sin otteårige datter Cerys Lily, der er diagnosticeret med autisme. Det skriver Daily Mail.

En dag var de begge taget i supermarkedet Argos for at købe en sengelampe til lille Cerys Lily, men i stedet for en lampe forelskede pigen sig hovedkulds i en madkasse med fisken Dory fra tegnefilmen ’Finding Dory’.

Læs også

Pitzner smider BH’en foran spejlet

Desværre for far og datter var madkassen endnu ikke blevet sat til salg, og denne besked blev for meget for ulykkelige Cerys Lily, der grundet sin autisme, har let ved at miste besindelsen.

Og afslaget på madkassen var ingen undtagelse. For da den otteårige pige fik at vide, at hun ikke kunne få den madkasse, hun ellers havde forelsket sig i, mistede hun fuldstændig kontrollen.

"Cerys Lily blev meget oprevet, så jeg bad om at få lov at tale med butiksbestyreren. Hun ville dog heller ikke give sig, og så smeltede Cerys Lily fuldstændig sammen og blev så vred og aggressiv, så jeg fysisk måtte bære hende ud i bilen," fortæller Robert Davies.

Efter et stykke tid faldt Cerys Lily heldigvis ned igen, og de to kørte hjem til familiens hus.

20 minutter senere bankede det dog på døren, og udenfor stod politiet.

Robert Davies var nemlig blevet anmeldt for at trække et barn ind i sin bil mod barnets vilje.

"Efter jeg fik forklaret overfor betjentene, hvad der var sket, forstod de mig til fulde, da én af betjentene selv havde en nevø med Aspergers," forklarer Robert Davies.

Dagen efter optrinnet bankende det igen på døren, og igen var det de to samme betjente, der til Robert Davies’ store overraskelsen atter engang stod på dørtrinnet. Denne gang kom de dog ikke for at forhøre sig, men i stedet kom de med en gave til Cerys Lily.

Privatfoto

For efter deres samtale med Robert Davies dagen før, havde de to betjente besluttet sig for at køre en tur i Argos, og derfor stod de nu foran Robert Davies med den ’Finding Dory’-madkasse, som hans datter havde ønsket sig.

"Cerys Lily sad på trappen for at se, hvem det var, og hun kunne slet ikke tro sine egne øjne. Hun fik sagt tak med en lille, fin stemme. Jeg tror, hun var ret overvældet," fortæller Robert Davies, der selv fik sig noget af en overraskelse.

Privatfoto

"Jeg var så overvældet, da de dukkede op, så jeg ikke nåede at takke dem ordenligt. Det findes virkelig nogle gode mennesker derude," lyder det fra Robert Davies, der siden har delt sin historie på Facebook for at takke og hylde de to betjente for deres omsorg og venlighed.

Læs også

Skat åbner op: Nu kan du rette din forskudsopgørelse

 

 

Dagens Gossip