Sjovt: Bokser provokerede helt vildt - Så blev der taget hævn

Foto: TV3 Sport

Hvis han blot havde ventet 10 sekunder med at hovere, så kunne han lade sig hylde som vinder af kampen. I stedet skulle han danse rundt, og det kostede ham altså sejren og en hel del værdighed.

Den der ler sidst, ler bedst. Sådan lyder et godt gammelt ordsprog, og det kom så sandelig til din ret, da to boksere i lørdags kæmpede om WBO European Title i klassen Super Letvægt. Det var den 30-årige britiske Sam Maxwell, der på hjemmebane havde besøg af franske Sabri Sediri, men franskmanden havde bestemt ingen maner, og han hoverede sin modstander hele kampen igennem.

Den 25-årige franske bokser var klart den bedste i størstedelen af kampen, og det lignede da også en klar sejr på point til franskmanden, der i de døende sekunder af sidste omgang, følte sig så overskudsramt, at han begyndte at hovere sin 30-årige modstander, ved at danse rundt.

Franskmanden må dog døje med en enorm hovedpine disse dage, for ikke nok med, at han med 10 sekunder igen blev sendt direkte i gulvet af Sam Maxwell, så kan han også se, hvordan han bliver latterliggjort på nettet, hvor videoen af hans hoverende dans og efterfølgende knockout er blevet set af mange millioner mennesker.

Videoen er blandt de mest sete sportsvideoer i Danmark i øjeblikket, og det er forståeligt, for det er godt nok komisk. Det minder lidt om den kække hare, der er klart hurtigere end skildpadden, men som alligevel ender med at tabe til sidst.

Andre tossede øjeblikke

Sabri Sediri kan dog glæde sig over, at han ikke er den første mand i historie til at hovere sin modstander, for derefter at blive slået ud. Herunder kan du se en kavalkade af kæmpere, der på den ene eller anden måde har hoveret deres modstander, for derefter at ende med snuden direkte i gulvet.

Best of Cocky Fighters Getting Knocked Out - HD

Det er dog ikke kun i boksning, at man der bliver hoveret før kampen reelt, er afsluttet. I denne video ser man, hvordan den tidligere hollandske superangriber, Ruud Van Nistelrooy misbruger et straffespark, hvorefter modstanderne løber hen og hovere direkte i ansigtet på ham.

Ikke mange minutter senere scorer Van Nistelrooy dog, og han løber hen foran denne spiller, hvor han løfter armene i vejret og jubler. En yderst komisk video, der dog er fanget i rigtig dårlig kvalitet.

RUUD VAN NISTELROOY PENALTY REVENGE #DWI

Hvis der er en ting, man kan lære af disse videoer, så er det, at man ikke skal begynde at hovere sin modstander, før man rent faktisk er sikker på, at man har vundet kampen. Ellers ender man bare med at ligne en kæmpe klovn.

Læs også

Se billedet: Nu viser onani-caroline sin nye røv frem

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip